Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΕΝΤΗΣ: Έπεσε η αυλαία για την συγκρότηση αυτοδιοικητικής κίνησης στο Δήμο Ξηρομέρου -Επιστολή Αποδέσμευσης

       Ο Γιώργος Ζαρέντης, δημοσιογράφος, πρώην εκδότης της εφημερίδας "Αιτωλοακαρνανική Παρέμβαση", απο την Παπαδάτου Ξηρομέρου, με ανακοίνωση του αποσύρει την απόπειρα για την συγκρότηση αυτοδιοικητικής κίνησης στο Δήμο Ξηρομέρου, λόγω του ότι δεν υπάρχει επαρκές περιθώριο χρόνου μεχρι τις εκλογές και αποδεσμεύει όσους ήταν μαζί του.

Επιστολή Αποδέσμευσης

Σεβόμενος απόλυτα την δεοντολογία,
    Ενημερώνω με μεγαλύτερη σαφήνεια τις φίλες και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου και επιθυμούσαν να συμμετέχουν ενεργά για την ολοκλήρωση του αλλά και αυτές / αυτούς που καλοπροαίρετα παρακολουθούσαν τις κινήσεις ευρισκόμενοι/νες σε αναμονή ότι:
          Η προσπάθεια είχε ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε ότι αφορά το σκέλος της αναγκαιότητας για αλλαγής του τρόπου συμμετοχής στη διεκδίκηση της Δημοτικής αρχής τόσο από πλευράς των επικεφαλής όσο και των δημοτικών συμβούλων.
           Υπήρξε απόλυτη, σχεδόν, ταύτιση από μεγάλο μέρος των εκλογέων σε ότι αφορά τις αρχές και τις ιδέες που διακινήθηκαν στα καλέσματα καθώς επίσης για την ανάγκη στροφής προς την Διοίκηση στο Δήμο, αφήνοντας τα της διαχείρισης στους τεχνοκράτες εργαζόμενους που υπάγονται στη διοίκηση............



          Το βασικότερο όμως, που είναι η μορφοποίηση όλων αυτών και η έκφρασή τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με ένα ψηφοδέλτιο αποδοχής απ την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος του Δήμου, δεν είναι δυνατόν να συγκροτηθεί στο χρόνο που απομένει.
           Για το λόγο αυτό, όλες και όλοι που συμπορευτήκαμε σ αυτό το μικρό αλλά σημαντικό ταξίδι, αποδεσμεύονται από την κίνηση που ξεκινήσαμε για τούτες τις εκλογές.

         Διατηρώντας τις αρχές και αξίες που πρεσβεύουμε και επιθυμούμε να υλοποιηθούν στο Δήμο Ξηρομέρου, η προσωπική μου άποψη είναι πως τα άτομα με πολιτικές-κοινωνικές – ανθρωπιστικές ευαισθησίες, που διαθέτουν εμπειρία- γνώση και διάθεση για προσφορά είναι καλό να συμμετάσχουν ενεργά, επιλέγοντας την καλύτερη απ τις προσφερόμενες επιλογές και έχοντας βαθιά στη σκέψη τους ότι, συνήθως τα φαινόμενα εξαπατούν.
        Ας είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αναζήτηση του “το μη χείρον βέλτιστον”.

Να είστε όλοι καλά
Καλή Ανάσταση
Γιώργος Δ. Ζαρέντης

18 σχόλια:

  1. Κρίμα και θέλαμε το γιαννελη υποψήφιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιότιμε Συμπατριώτη μας Κύριε Γιώργο Δ. Ζαρέντη !
    Η πολιτική σας πρωτοβουλία/παρέμβαση στην σημερινή σύνθετη πραγματικότητα του δήμου μας είναι αξιέπαινη κατα την άποψή μου και ανεξαρτήτου αποτελέσματος μιας όντως ανιδιοτελούς προσπάθειας για την συμβολή στο κοινό καλό και την πρόοδο της κοινωνίας του δήμου μας.
    Όσο για την ελεύθερη δυνατότητα και όπως σωστά αναφέρατε, ενεργότερης συμμετοχής και το δημοκρατικό δικαίωμα επιλογής που αυτονόητα υπάρχει σε όλους μας και ως ισότιμοι απλοί πολίτες του δήμου μας, έχει ουσιαστικό νόημα νομίζω κάθε ενεργότερη συμμετοχή, μόνο όταν τηρούνται από όλες τις νόμιμες δημοτικές παρατάξεις του δήμου μας οι θεμελιώδεις αρχές και κανόνες της Αυτοδιοικητικής μας Δημοκρατίας.
    Καλημέρα σε όλους μας !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι αλλο θα ακουσουμε. Θεωρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΙΚΟΣ ΖΑΡΕΝΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ.ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ19 Απριλίου 2019 στις 8:31 π.μ.

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΞΗΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μόνο για την ιδέα αξίζει Συγχαρητήρια ο Γιώργος κάποια στιγμή και σύντομα θα άνθηση ο σπόρος στο δήμο και σε κάθε τοπική κοινότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι κύριε Γιώργο τώρα να στηρίξετε και τον νιν πρόεδρο. Αυτός ήταν ο σκοπός σας εξαρχής. Να δεσμεύσετε κόσμο εδώ και τρεις μήνες και να παρετηθείτε από την διαδικασία. Τα άτομα που είχατε δεσμεύσει καταλήγουν στον νιν πρόεδρο. Άρα τον στηρίζετε για την επανεκλογή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει δίκιο ο φίλος κύριε Γιώργο. Το σχέδιο ήταν από την αρχή να δεσμεύσεις ανθρώπους να σε στηρίξουν στην υποτηθέμενη κάθοδό σου στις εκλογές του δήμου. Αυτό ήταν για να στηριχτεί ο νιν πρόεδρος.Αυτό γιατί δεν το λέτε στο κόσμο? Απλά εξυπηρετείτε τα συμφέροντά σας.Αυτό φαίνετε άλοστε. Δεν θα αποσυρόσασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλοι συνδημότες ! 1:40 μ.μ. και 5:46 μ.μ.
    Το δικαίωμα της γνώμη σας σας είναι σεβαστό , δεν όμως σωστό να βασίζεται η γνώμη σας σε εικασίες σας.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλοι συνδημότες ! 1:40 μ.μ. και 5:46 μ.μ.
    Το δικαίωμα της γνώμη σας σας είναι σεβαστό , δεν ειναι όμως σωστό να βασίζεται η γνώμη σας σε εικασίες σας.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κύριε Γιαννουλη και εμένα με είχε δέσμευση. άρα ξέρω τι λέω. και τώρα δεν μπορώ να μπω πουθενά. καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλεσμα ταχα για ανεξαρτητο συνδυασμο υπο τον προεδρο της κοινοτητας αλλος λαγος απο εδω,ο κοσμος ομως ξερει τι παιχνιδια παιζονται για αυτο δεν στηριξε αυτη την προσπαθεια και μπραβο του που επιτελους αρχισε να ξυπνα και γυριζει την πλατη στους πολιτικαντηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλοι συνδημότες ! 4:46 μ.μ. και 8:25 μ.μ.
    Ο Κος Γιώργος Ζαρέντης απο την αρχική αναρτηση του αναφέρθηκε στην αντικειμενική δυσκολία και λόγω χρόνου στην όλη προσπάθεια συγκρότησης συνδυασμού και θεωρώ αξιέπαινη την πρωτοβουλία του.
    Εάν φίλε συνδημότη 8:25 μ.μ η ανιοδετελή στήριξη σε μια πρωτοβουλία θεωρείται και όπως αναφέρθηκε "πολιτικαντισμος" δέν μπορώ να πω τίποτε άλλο για να σε πείσω.
    καλό βράδυ Φίλοι συνδημότες μας!
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης










    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κύριε Γιαννελη όταν ξεκίνησε με μία ομάδα ανθρώπους και στην συνέχεια άλλαξε γνώμη . όταν επί χρόνια κινούνταν από κομμα σε κόμμα για το δικά του συμφέροντα. έτσι και τώρα. μπρος στο συμφέρον. τρέχοντας γειά το βίντεο πρόεδρο. καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. " Ποτέ και κανένας, δεν κλωτσά ένα ψόφιο σκυλί."

    Α. Το δικό μου κάλεσμα αφορούσε το σύνολο των κοινοτήτων του Δήμου. Δηλαδή το Δήμο Ξηρομέρου. Έγινε μέρα μεσημέρι με δημόσιο λόγο και με Όνομα και Επώνυμο.
    Το δε μήνυμα εξέφραζε ένα μέρος της κοινωνικής και πολιτικής μου κουλτούρας με σαφέστατα ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά όπως, της φιλίας, της συνεννόησης, της αγάπης, του νοιάζομαι για τον διπλανό μου.
    Β. Το επίπεδο της πολιτικής μου σκέψης και όχι μόνο, κρίνεται καθημερινά και από ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις Αποφάσεων και είναι αυτοί που με τίμησαν και με τιμούν με τις προσκλήσεις και προτάσεις τους.
    Γ. Δεν συναναστρέφομαι και δεν απαντώ σε άτομα που κρύβονται, που φοβούνται το Φώς.
    Δ. Ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος (αδέσμευτος) με αναφαίρετο το δικαίωμα της επιλογής. Συνταγματική κατοχύρωση.

    Όποιος θέλει συνομιλία μαζί μου, τον προκαλώ σε δημόσιο λόγο, στο φως της μέρας.
    ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΆ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ.

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΖΑΡΕΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε συνδημότη ! 10:08 π.μ.
    Προσωπικά στήριξα με ανιδιοτέλεια την πρωτοβουλία του Κου Γιώργου Ζαρέντη και θα ήθελα παρά πολύ να είχε εξελιχθεί και να στελεχωθεί ο συνδυασμός και να συμμετέχει Ισότιμα στις δημοτικές εκλογές το Μάη του 19, ώστε να να μπορώ και εγώ ως απλός δημότης να εκφραστώ πολιτικά και να ψηφίσω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
    Η συγκρότηση όμως ενός συνδυασμού αντικειμενικά δέν εξαρτάται από την προσωπική μας βούληση, αλλα εξαρτάται η συγκρότηση ενός νέου συνδυασμού και από την θέληση παρα πολλών συνδημοτών μας.
    Εάν εσύ φίλε συνδημότη θεωρείς ότι πρέπει να επανακινηθεί η προσπάθεια του Κου Γιώργου Ζαρέντη, συνεννοηθείτε με τον Κον Γιώργο Ζαρέντη και άλλους συνδημότες μας και εγώ προσωπικά θα στηρίξω πολιτικά την επανεκκίνηση αν υπάρξει της νέας προσπάθειας για την συγκρότηση του συνδυασμού.
    Με ειλικρίνεια !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κύριε Γιαννελη σεβαστό αυτό που λέτε αλά ανθρώπους που πάει από κόμμα σε κόμμα και δεν τυρί της ηποσχεσης του? πως λέγετε? αν ο κόσμος των ήθελε θα έκανε την κάθοδο του. και έτσι ας τρέχει πησο από τον κύριο πρόεδρο της Παπαδάτου. αφού μας έδειξε ότι τον στηριζη για δικό του όφελος όχι τον διμοτον. καλό μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε! 2:55 μ.μ.
    Συμφωνούμε στην διαπίστωση ότι κόσμος έχει ελεύθερο δικαίωμα να κρίνει τον καθένας μας και εμείς το σεβόμαστε αυτό.
    καλό απόγευμα φίλε και ας διαφωνούμε
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για πέσεις κύριε Γιώργο. ΠΑΣΟΚ. ΔΙΚΉ. ΣΊΡΙΑΛ.Με τι τελικά είστε?και ποσού ψήφους πήρατε στης βουλευτικές στο χωριό σας? Μετά το κουβέντιαζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο