Κι άλλο σοβαρό πλήγμα δέχτηκε χθες η Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Γεωργίου Αποστολάκη. Μετα τα ηχηρά ονόματα που απουσίαζαν απο τη προεκλογική ομιλία του στη Βόνιτσα, ήρθε χθες και η παραίτηση του Γιάννη Κουνέλη όχι μόνο από Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας αλλά ακόμα παραιτήθηκε και από Δημοτικός Σύμβουλος.
Ο Γιάννης Κουνέλης που κατείχε επι 2,5 χρόνια τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, «γυρνά την πλάτη» στον δήμαρχο και την διοικούσα παράταξη, ενω ήταν από τα βασικά στελέχη του Δημάρχου, με σημαντική απήχηση και αποδοχή σε όλο το εύρος του δήμου και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προσχωρήσει σε άλλη δημοτική παράταξη.
Δείτε το κείμενο της παραίτησης του Γιάννη Κουνέλη:...
12 σχόλια:
Η παρουσία Τζεφ, Καραλη και ταγματαρχη που όταν μπαίνει σε ένα μαγαζί φεύγει ο κόσμος είναι η καταδίκη σας. Ο κόσμος σας βαρέθηκε.
Αυτό σημαίνει ότι έχασε ο Αποστολακης είναι σε μεγάλο πανικό .
Ο ΑΠΟΤΟΛΑΚΗΣ. ΘΑ. ΤΙΣ. ΠΑΡΕΙ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΤΙΣ. ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο. ΚΟΣΜΟΣ. ΕΧΕΙ. ΒΑΡΕΘΕΙ. ΕΣΑΣ. ΠΟΥ. ΓΡΑΦΕΤΕ. ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑ. ΤΟΥ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. Ο ΚΑΡΥ. ΔΕΝ. ΕΧΕΙ. ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΠΑΙΖΕΙ. ΜΟΝΟΣ. ΤΟΥ.
όπου πάει ο Γιάννης εκεί κερδάνε.
Ο κολοτουμπας
Ευτυχώς γλυτώσαμε!
ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ
δεν παει πουθενα ο γιαννης θα κατσει σπιτακι του βαρεθηκε
Μπράβο Γιάννη!!!
Είναι το ίδιο υπεύθυνος με όλους για τη διαπλοκή, διαφθορά και ξεφτίλα. Θα απολογηθεί και αυτός.
Δηλαδη με λιγα λογια ο Κουνελης εγινε λαγος;
Τι να σας πω... Εχασε η βενετια βελονι...Μεγαλη απωλεια...
Δημοσίευση σχολίου