Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Μήνυμα Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα για την Εργατική Πρωτομαγιά


Σε μήνυμά του για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρει:
«Η ημέρα της Πρωτομαγιάς αποτελεί ορόσημο για τους αγώνες, τις θυσίες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων για εξασφάλιση μόνιμης και αξιοπρεπούς εργασίας, για σεβασμό της ανθρώπινης προσωπικότητας, για διασφάλιση εργασιακών συνθηκών συμβατών με μια κοινωνία Δημοκρατίας και Δικαίου......

Αποτελεί, παράλληλα, μια μάχη ενάντια στη λήθη του χρόνου, για τις αξίες των αγώνων και των διεκδικήσεων που εμπνέουν και καθοδηγούν όλους μας. Στη σημερινή κοινωνική και οικονομική συγκυρία είναι ανάγκη να διεκδικήσουμε περισσότερες προοπτικές και λύσεις και να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, με γνώμονα την αποκλιμάκωση της ανεργίας και την παροχή περισσοτέρων ευκαιριών, κυρίως προς του νέους μας και προς τους μακροχρονίως ανέργους.
Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων. Με το σύνολο των πολιτικών μας διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον ανάπτυξης που προτεραιότητα έχει την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας ενώ παράλληλα διεκδικούμε πρόσθετους πόρους και προγράμματα τα οποία θα τονώσουν δραστικά την απασχόληση.
Εμπνεόμαστε από τα οράματα και τους αγώνες της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, μέσα από τη συνεργασία όλων μας. Με ουσιαστικές πράξεις, με κοινωνική αλληλεγγύη και προστασία των ευάλωτων ομάδων μας, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη, αλλά κυρίως την κοινωνική πρόοδο.
Από καρδιάς εύχομαι Καλή Πρωτομαγιά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο