Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ απο το Θύρρειο, ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Θανάση Κασόλα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του νυν Δημοτικού Συμβούλου και εκ νέου υποψηφίου κ. Δημήτρη Καραγιάννη

        Στο πλευρό του Θανάση Κασόλα πρόκειται να δώσει τη μάχη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών ο Δημήτρης Καραγιάννης, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Ακτίου-Βόνιτσας.
       Με  έντονη  κοινωνική και επαγγελματική  δραστηριότητα και με 5 χρόνια ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση, (είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2014) έχει αποδείξει πως διαθέτει τα προσόντα και μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον τόπο του. Είναι μία απο τις δυναμικές υποψηφιότητες και διεκδίκησε με πολλές προτάσεις, δράσεις και παρεμβάσεις που αφορούσαν την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών την ανάδειξη των προβλημάτων τους. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, δραστήριος και με όρεξη να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον τόπο του.
Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Καραγιάννης, τονίζει: 

Αγαπητοί συμπατριώτες του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας,
      Η αγάπη για τον τόπο μου, αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά, χωρίς άλλες αναβολές και αχρείαστα πισωγυρίσματα, με παρακίνησαν να είμαι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος........

 
      Η περασμένη πενταετία  δεν έχει τίποτα νεότερο να επιδείξει και την χαρακτηρίζουν τα πισωγυρίσματα, η έλλειψη σημαντικών πρωτοβουλιών και δράσεων, η αναποτελεσματικότητα, η κακοδιαχείρηση, η κακοδιοίκηση και η απουσία αναπτυξιακών έργων. Χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες και χρόνος. 
       Οι δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019 αποτελούν την ευκαιρία για την Αλλαγή. Αφήνοντας πίσω το παρελθόν και δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για το τόπο μας. Για αυτό τον λόγο, διεκδικώ την ψήφο σας, στηρίζοντας τον Θανάση Κασόλα για Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας. 
Σας ευχαριστώ από καρδιάς

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Ακτίου-Βόνιτσας

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Καραγιάννη :
      Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των τροφίμων, της καφεστίασης και περίπτερα-καπνοπωλεία και οι δημότες τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον εξέλεξαν το 2014 δημοτικό σύμβουλο Ακτίου-Βόνιτσας. Κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης.


3 σχόλια:

  1. Τι θα γίνει Κ ο Παντελής πού σε περίμενε από εκεί τσάμπα τα ταξίδια στην Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε το μαύρο Παντελή τι έπαθε και το καρυ τόσα τηλ ...θα σας φάει ο Καραγιαννης 900 ψηφοδέλτια θα πάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαστε όλοι κομματόσκυλα των αφεντάδων σας και σκούζετε μόνο για αυτούς. Αν ήσασταν πραγματικοί πατριώτες θα αφήνατε έξω τα κόμματα και θα δουλεύατε χωρίς αφεντάδες για τον τόπο σας. Ποιοι φωνάζετε λοιπόν; Οι ίδιοι και οι ίδιοι σας μάθαμε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο