Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Δυναμικό το συλλαλητήριο στο Κουβαρά ενάντια των βιορευστών στις Φυτείες





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Σήμερα 30/04/2019, οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Φυτειών και των όμορων Κοινοτήτων του Δήμου Ξηρομέρου, υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης της 20/04/2019, σύσσωμοι διατρανώνουμε την κάθετη άρνησή μας στην επιχειρούμενη παράνομη και αυθαίρετη μεθόδευση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας και του Υπουργείου Περιβάλλοντος να αδειοδοτήσουν την εγκατάσταση μονάδων καύσης βιορευστών στην περιοχή μας......

Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι η σημερινή προειδοποιητική κινητοποίησή μας θα έχει περισσότερη δυναμική συνέχεια, εάν οι αρμόδιοι δεν ακυρώσουν τις συγκεκριμένες αδειοδοτήσεις.
     Είναι σαφές ότι δεν θα επιτρέψουμε, με κάθε τρόπο, την χαβουζοποίηση της περιοχής μας για χάρη των ύποπτων οικονομικών συμφερόντων που αδιαφορούν για τις καταστροφικές  και μη αναστρέψιμες επιπτώσεις, αυτών των μονάδων, στο περιβάλλον και στην υγεία των ανθρώπων. 
 Φυτείες  30/04/2019
Η Επιτροπή Αγώνα


































14 σχόλια:

  1. ειμαι ένας από τους άτυχους που ταλαιπώρησαν σήμερα οι συγκεκριμένοι'κύριοι'. ελπίζω να τους ταλαιπωρίσει κι αυτούς το κράτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι συγκεκριμενοι κυριοι ηταν εκει για να προστατέψουν την ζωη των παιδιων τους,τα σπιτια τους,τις οικογενειες τους και το χωριο τους.

      Διαγραφή
  2. Ελα να σου δώσουμε αποζημίωση. Θα περάσεις καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς η ανθρωπότητα είναι άτυχη που υπάρχουν όντα σαν εσένα μέσα της!!! Λυπάμαι που ζητάτε να ταλαιπωρισει το κράτος ανθρώπους που παλεύουν να κρατήσουν την μόλυνση μακριά από τα παιδιά τους...Μπορείτε βέβαια να προτείνετε να γίνει το εργοστάσιο βιορευστα δίπλα στην δική σας πόρτα!!! Πριν μιλήσετε για ατυχία μακάρι να αναγνωριζατε την πραγματική....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε μη μοιρολατρειτε, σήμερα δεν ήσασταν άτυχος, κύριε ήσασταν τυχερός, είδατε ανθρώπους να αγωνίζονται για μια ενέργεια της πολιτείας που γίνεται εις βάρος αυτών και των παιδιών τους, των εγγονων τους και των επόμενων γενεών της περιοχής. Τι θέλατε να κάνουν; Δε μας λέτε όμως πόση ώρα περιμένατε; και μη καταραστε παρακαλώ. Να σας πω εγώ, πόσο περιμένατε, 20 λεπτά περιμένατε γιατί ήμουν εκεί. Σιγά την ταλαιπωρία. Χριστός ανέστη αγαπητέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πολύ φίλε μαε
    Σ,Χριστός ανέστη να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το ηλίθιο σχόλιο σου φαίνεται πόσο κακός άνθρωπος είσαι γιατί σχολιάζεις ένα γεγονός ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και διάρκειας αμελητέου χρόνου.Θα σου έλεγα περισσότερα αλλά σε αφήνω πρώτα να ενημερωθης και να ξανασχολιασεις με ευθύνη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστηκος αυτοί που ήταν παρόντες υπέγραψαν για το εργοστάσιο πριν δυο κρονια. Φλορόπουλος, Ζαρέντης εις γνώση του αντιδημάρκου Βρακά ή Γαζέτα.εσείς κύριε κολοβέ τι κάνατε. παρετηθήκατε απο το περιβαλλόντος για να υπογράψει άλλος αντί για εσάς. τώρα τι φωνάζετε αφού τα δώσατε όλα
    κύριοι των Φυτειών και Παππαδάτου ξανα ψηφιστήτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6.59 Και τωρα γιατι βγαινουν να διαμαρτυρηθουν μηπως ξεχασανε οτι εχουν υπογραψει η λογω εκλογων δινουν το παρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η ντροπή του προην διμου βρε φιλί? όπως τάχα κατεβενουν ανεξάρτητη.σινδιασμος γριανταφιλακι Παπαδάτου. γαλουνη με τον σιμερινο πρόεδρο κ αντιπρόεδρο. σταηκο. ΚΚΕ. να μας πουν τη ακολουθούν κ ο πρόεδρος μας στης φυτείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η ντροπή του προην διμου βρε φιλί? όπως τάχα κατεβενουν ανεξάρτητη.σινδιασμος γριανταφιλακι Παπαδάτου. γαλουνη με τον σιμερινο πρόεδρο κ αντιπρόεδρο στην Παπαδάτου. που ηπεγραψε για τα βιορεφστα μάχη με φυτείες. σταηκο. ΚΚΕ. να μας πουν τη ακολουθούν κ ο πρόεδρος μας στης φυτείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε φιλε 659 δεν το πιστευω αυτο που γραφεις. τωρα το ειδα και σε παρακαλω να ρωτησεις οποιον δημοτικο συμβουλο, το δημαρχο το προεδρο του δημοτικου συμβουλιου αλλα και τον κ τσαρκο το προεδρο της επιτροπης η οποιο θελεις εσυ και θα σου πει οτι εγω το ανακαλυψα το θεμα πριν 2 χρονια και το εβγαλα και στο διαδικτυο. οτι βλεπεις σημερα τα ελεγα να γινουν απο τοτε και δεν με αφηναν να φερω το θεμα στο δημοτικο συμβουλιο να ψηφισουμε. η προθεσμια να παρουμε αποφαση ηταν 8 αυγουστου 2017 και παραιτηθηκα στις 10 αυγουστου, αλλα δεν τη δεχτηκα και αφου στο τελος σεπτεμβριου τη ξαναζητησα εγκριθηκε στα μεσα οκτωβριου. σε παρακαλω ομως ρωτα και μετα απλα θα σου ζητουσα μια απλη συγνωμη γιατι μαλλον πλανηθηκες απο κανενα γνωστο για μενα συκοφαντη. ρωτα τον κ μαντζαρη τον κ τζαχρηστα που δεν ειμαστε μαζι . εγω ημουνα και ο κεντρικος ομιλιτης στη χρυσοβιτσα που αποτρεψαμε τα βιορευστα γιατι απ ολο το δημοτικο συμβουλιο μονο εγω εχω τετοιες γνωσεις να μαθει ο κοσμος. σε παρακαλω να δεις αυτη την αναρτηση και εχει μεσα τα ηχητικα στο δημοτικο συμβουλιο που δεν με αφηνε ο δημαρχος και ο προεδρος να φερω το θεμα και στο τελος στα ηχητικα ακουσε που παραδεχονται οτι εχω δικιο 8 μηνες και οτι πρεπει να ψηφισουμε στο δημοτικο συμβουλιο. τελικα παλι μας κοροιδεψαν και το εφεραν ποτε. αυτο το συμβουλιοι εγινε το απριλιο του 2019 που μεχρι τοτε εγω και ο ματζαρης της συμποολιτειας τους φωναζαμε συνεχεια. τα ηχητικα ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη. Ακουσετα με προσοχη και αν θελεις απαντας γιατι στεναχωριεμαι με τη ψευτικη προπαγανδα που προσπαθει 1-2 γνωστοι συκοφαντης. δεν ειχαμε καμια βοηθεια απο κανενα να ρωτησει και αυτος και να μας συμπαρασταθει και θλιβομαι.εχω μαθει να μη λεω ψεματα. απαντησε μου σε παρακαλω η βρες τροπο να με συναντησεις αφου δεν σε ξερω ως ανωνυμο. ελεος ρε φιλε δεν μπορω να πιστεψω ποσο χαμηλα παει η συζητηση. διαβασε καλα τι λεει ο σουλας απο το μυτικα , διαβασε και τα σχολια και ακουσε τα ηχητικα τη μονη σιγουρη πηγη να ενημερωθεις.

    ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Το δικό μας επώνυμο σχόλιο είναι ότι λυπούμαστε πάρα πολύ για την κατάντια του Δήμου Ξηρομέρου, όπου η αριστερά δεν ξέρει τι ποιεί η δεξιά. Που σε όλα τα σημαντικά και σοβαρά θέματα για το μέλλον της τοπικής κοινωνίας είναι μονίμως απών, ξεχασιάρης και εκπρόθεσμος (9.8.2017 είναι η προθεσμία για να γνωμοδοτήσουν η Τ.Κ. Φυτειών, η Ε.Π.Ζ. και το Δ.Σ για τις υπό δημιουργία μονάδες στα Μαστοράκια και Μέγα Κάμπο).
    Λυπούμαστε πάρα πολύ που έχουμε μία δημοτική αρχή που μόνο μέλημα της είναι οι ημέτεροι, οι κολλητοί, οι απ' ευθείας αναθέσεις, τα δωδεκάρια, τα πεντάρια και η οικονομική διαχείριση που βιώνουμε, που όλοι όσοι έχουν κοινό νου και τα παρακολουθούν λίγο από πιο κοντά και επισταμένα, καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει.
    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ...

    Εδω ειναι τι εγινε συνολικα και τα ηχητικα προς το τελος αλλα και τα σχολια!!!!

    http://mytikaspress.blogspot.com/2019/02/blog-post_71.html

    εδω ειναι για τη χρυσοβιτσα

    http://sinidisi.gr/71103-oxi-xrysovitsas-xiromerou-ergostasio-viomazas/

    Να εισαι καλα και σε παρακαλω να με βρεις να πουμε μια καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο