Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Συμμετέχει και διαδηλώνει ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΙΟΡΕΥΣΤΩΝ στις Φυτείες, την Τρίτη, 30/4/2019, στις 10:30’ το πρωί, στα διόδια Κουβαρά.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΒΙΟΡΕΥΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ!

        Όταν η Κυβέρνηση και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νησιών λένε, ότι οι αποφάσεις της τοπικής κοινωνίας και των Αιρετών θεσμικών της οργάνων είναι απλές  γνωμοδοτήσεις, χωρίς αντίκρισμα και αποφασίζουν ενάντια σ’ αυτές, δε μένει παρά ο δρόμος του μαζικού και δυναμικού αγώνα!
    Γιατί τελικά μόνο με κινητοποιημένους πολίτες θα προκύψουν λογικές αποφάσεις!........


        Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ δίπλα στους Ξηρομερίτες και στους κατοίκους των Φυτειών, από την πρώτη στιγμή, ανέδειξε το πρόβλημα και την επικινδυνότητα της καύσης των βιορευστών στην περιοχή, με Δελτία Τύπου και ενημέρωση των Αιτωλοακαρνάνων, με παρεμβάσεις των στελεχών της στην Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας-όπου υπήρξαν αδικαιολόγητες απουσίες-(15/4/2019). Επίσης έφερε το πρόβλημα ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο(22/4/2019), που δυστυχώς, με τερτίπια,  δεν έγινε δεκτό από την πλειοψηφούσα παράταξη του κου Κατσιφάρα. 
         Σ’ αυτόν τον αγώνα, όπου η λογική συγκρούεται με τον παραλογισμό των σκοτεινών οικονομικών συμφερόντων και των πολιτικών σκοπιμοτήτων, η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ.Ε.  συμμετέχει με όλες της τις δυνάμεις και καλεί όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες της περιοχής να διαδηλώσουν ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΙΟΡΕΥΣΤΩΝ στις Φυτείες, την Τρίτη, 30/4/2019, στις 10:30’ το πρωί, στα διόδια Κουβαρά. 
Οι αποφάσεις λαμβάνονται από αποφασισμένους πολίτες! 

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο