Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Σε λειτουργία η επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου Άγγελου Σικελιανού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Ο Δήμος Λευκάδας ενημερώνει:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του Μουσείου Άγγελου Σικελιανού στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση  www.sikelianosmuseum.gr προκειμένου να ενημερωθούν.

Συγκεκριμένα, θα βρουν πληροφορίες για το Mουσείο και τα χαρακτηριστικά του, το ωράριο και τις ημέρες λειτουργίας, καθώς και χάρτη με πληροφορίες πλοήγησης (GPS) προς την ακριβή τοποθεσία του, με σκοπό να μπορούν να οργανώσουν την επίσκεψή τους στο χώρο.
Μπορούν, επίσης, να περιηγηθούν στη φωτογραφική συλλογή του Mουσείου με φωτογραφικό υλικό από τους εκθεσιακούς χώρους και τα εκθέματα, καθώς και στην ενότητα που περιλαμβάνει τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται, η οποία θα ενημερώνεται ανάλογα με τον τρέχοντα και το μελλοντικό σχεδιασμό.
Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με το Μουσείο χρησιμοποιώντας την κατάλληλη φόρμα επικοινωνίας, καθώς και να εγγραφούν στην λίστα ενημερωτικών μηνυμάτων (newsletter) προκειμένου να λαμβάνουν σχετικές ενημερώσεις και νέα.
Ακόμη, υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα στοιχεία επικοινωνίας του Μουσείου (τηλέφωνο, διεύθυνση, e-mail), καθώς και οι σύνδεσμοι προς τα επίσημα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, που περιλαμβάνουν το Facebook, Instagram, YouTube και TripAdvisor.
Τέλος, η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη και στην αγγλική έκδοσή της, παρέχοντας πρόσβαση και στο ξενόγλωσσο κοινό του Μουσείου Άγγελου Σικελιανού.


http://sinidisi.gr

2 σχόλια:

  1. Είπα κι εγώ μήπως είναι η Ιστοσελίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέα απλή σελίδα
    έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης για τους συμπολίτες αναγνώστες του τόπου μας και χωρίς ιδιαίτερη κουλτούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο