Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Σε χαμηλούς τόνους η απάντηση του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ στο ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ: Της γειτονιάς μας ο τρελός. Πολύ γουστάρω!!

Της γειτονιάς μας ο τρελός. Πολύ γουστάρω.!!!! 

-Γουστάρω Βασίλη.!!!!
-Είσαι ο μέγας Αρχηγός!!!
  -Εγώ δήλωσα ατάλαντος και ότι αυτό δεν ήτα παρά ένας απλός Ακτιβισμός!!!!!
 -Το χιούμορ σου δείχνει ευφυΐα και υψηλού επιπέδου πολιτικό πολιτισμό!!
-Εύγε!!
-Άλλο χιούμορ και άλλο χυδαιότητα.
      Άρχοντα του χιούμορ δεν τρίζει κανενός άξιου η καρέκλα από εμένα, γιατί τα ανθρωπάκια τις λατρεύουν.
      Όποιοι μέσα από μια πορεία δια πυρός και σιδήρου κατέκτησαν όλους τους στόχους τους στην ζωή τους και αισθάνονται παντοδύναμοι, το μόνο που θέλουν πλέον στην ζωή τους, είναι να υπηρετούν Κοινωνία και Ανθρώπους με πραγματικό Ουμανισμό και πρωτίστως τους αδύναμους, τους ηλικιωμένους και ειδικά τους νέους, αφού αυτοί είναι το παρόν και το μέλλον της ζωής!!!!.......



Υ.Γ:
       Για όσους νομίζουν πως κάναμε πλακίτσες και δεν αντιλήφθηκαν πόσο σοβαρά ήταν όλα αυτά και άδραξαν την ευκαιρία για να μου την πέσουν (εγώ πάντως τους στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου για χαρούμενη Πρωτοχρονιά), τους ανακοινώνω, ότι αύριο θα κάνω μια ανάρτηση με θέμα, που αυτοί θεωρούν σοβαρό, αλλά με την δικιά μου αισθητική.!!!!
          Μαζί με τις ευχές μου για χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά σε σένα και την οικογένεια σου και τα χρόνια πολλά για την γιορτή σου του αφιερώνω και ένα αγαπημένο τραγούδι του σπουδαίου Κώστα Χατζή:
Της γειτονιάς μας ο τρελός
Το οποίο καταλήγει :
Θεέ μου τι ομορφιά
Τι φως της γειτονιάς μας ο τρελός .
Γλυκαίνεσαι να τον ακούς .
Να ’χαμ’ ακόμα άλλους δύο τρελούς.!!!!

Γουστάρω μετά βδελυγμίας να ανήκω σε αυτούς .
Το θεωρώ ύψιστη τιμή.!!!!


Αστακός 27/12/2017

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Στάικος

8 σχόλια:

  1. Πναγιωτη μου τα βλέπουμε και τα ξερουμε όλα ως πολιτες του τοπου και ας μη μιλαμε. γνωρίζουμε το εργο που εχεις κανει εσυ και το εργο του κυριου Μουρκουση.ΕΝΑ θα σου πω. Αστους να λενε που λεει και το τραγουδι.ΜΑΚΑΡΙ να ηταν και τωρα δήμαρχος ο Στάικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για γέλια και για κλάματα. Χρόνια πολλά με υγεία για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραίο παιχνίδι η κολοκυθιά συνεχιστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκει που χεστηκε ο Σταικος βγηκε ο Μουρκουσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όταν στερεψουν οι ακτιβισμοι, όταν σταματησουν τα σχολια για τους ακτιβισμούς και όταν δεν θα υπαρχουν ανταπαντήσεις στις απαντησεις τοτε ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα επανέλθουμε στην(φριχτη) πραγματικοτητα !!!!! Στην μιζερια και στην καχυποψια ενθεν και ενθεν που κυριαρχει σε αυτόν τον τοπο, σε αυτό το μερος χρονια τωρα.. Απλα κλεινοντας το σχολιο μου υπενθυμιζω μια σοφη κουβεντα του Κουμφουκιου Προτου ξεκινήσεις ένα ταξειδι εκδικησης σκαψε δυο ταφους ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ(για χρονια δεν το βλεπω) ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μου φιλε Χρήστο
    Αν την μελλοντική ενασχόληση μου με την Αυτοδιοίκηση την θεωρείς ,ότι θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω ,γιατί κάποιοι μου φέρθηκαν ανέντιμα και δεν με άφησαν να ολοκληρώσω το έργο μου και πήραν τον τόπο στον λαιμό τους .!!!
    Μετά την έλευση των εγγονιών μου στην ζωή μου είμαι απόλυτα γεμάτος και δεν σκοπεύω να ανοίξω τον τάφο μου .!!
    Γνωρίζω όμως πολύ καλά ,για να φθάσω τον Δήμο εκεί που τον άφησα ,αυτό σημαίνει ,ότι θα σηκώσω κανονικά τον Σταυρό του μαρτυρίου μου και είμαι έτοιμος και αισιόδοξος ,πως στο τέλος θα τα καταφέρω.!!!
    Δεν σκοπεύω να σταματήσω τον ακτιβισμό .!!!Για μένα θα είναι Μαραθονιος και όχι κατοστάρι .!!!
    Ότι άλλο μπορεί κανείς μπορεί να μου προσάψει ως αρνητικό ,αλλά μιζέρια απορρίπτετε καθολικά από την κοινωνία .!!!
    Όσο για κάποιους που τον ακτιβισμό τον θεωρούν γελοιότητες ,απλά είναι πτωχοί τω πνεύματι και τους δείχνω την συμπάθεια μου και τον οίκτο μου .!!!
    Περαστικά τους .!!!
    Χαρούμενη Πρωτοχρονιά και καλη χρόνια .!!!
    Υ.Γ Το ζητούμενο είναι ,είμαι επαρκής ή ανεπαρκής για την θέση του Δημάρχου
    Βάρναλης : Κι παν είναι ο τάφος σου βαθύς ,μόνος σου θα σηκωθείς .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπέρα ωρα 10.21 λιγα λεπτα πριν το νέο ετος!!!!!Δεν ειχα σκοπο να απαντησω για να μην εμπλακω σε ένα διαλογο και τετοια μερα και τετοια ωρα αλλα και την συγκεκριμενη στιγμη που υπαρχει μια δραστηριοτητα εκ μερους σου Θελοντας όμως να κλεισω την χρονια χωρις ψεγάδια από μερους μου προς το προσωπο σου θα ξεκινησω κατ αρχας από το τελος του σχολιου σου Το αν εισαι επαρκης η ανεπαρκης για το αξιωμα που θες να κατακτησεις κυριαρχος είναι μονο ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ και κανενας άλλος Η απαντηση μου (και όχι η γνωμη μου) δεν εχουν καμια μα καμια αξια--Τωρα ως προς το πρωτο ερωτημα που βαζεις αν με την αναληψη της δημαρχιας(να τελικα αποφασισεις να εκτεθείς) είναι λογος εκδικησης φυσικα εγω δεν το γνωριζω ουτε και μπορω να το φανταστω Μονο εσυ το γνωρίζεις .Αν οντως δεν είναι λογος εκδικησης θα το διαπιστωσω τοσο εγω οσο και οι υπολοιποι συμπολίτες (μου και σου) στην διαρκεια της πορειςα που θα λιγοστευει εως την ημερα της κρισεως--Εδώ όμως σταματω και ευχομαι σχεδόν 1.30 πριν το νέο ετος ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ----ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο