Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Καυστική σάτιρα του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ για την εγκατάλειψη του παραλιακού μετώπου του ΑΣΤΑΚΟΥ: Τι φταίει που 'γινες ληστής, τον ρώτησε ο Δικαστής; Τις πταίει που σήμερα ένας Γιατρός έγινε Ακτιβιστής!!



    Με καυστικό και έξυπνο χιούμορ, ο γιατρός και πρώην δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος, σχολιάζει την αδιαφορία και εγκατάλειψη απο την δημοτική αρχή Ξηρομέρου για το παραλιακό μέτωπο της πόλης..

Τι φταίει που 'γινες ληστής, τον ρώτησε ο Δικαστής; 
Τις πταίει που σήμερα ένας Γιατρός έγινε Ακτιβιστής!!
-Μα ασφαλώς η αξιότιμος Δημοτική μας Αρχή .!!!!

      Κατά την περιφορά της εικόνας του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου επικρατούσε αυτή η αλγεινή  κατάσταση, η οποία από τότε ασφαλώς επιδεινώθηκε!!!!
         Τότε μίλησα για ασέβεια απέναντι στους Πολίτες, αλλά σήμερα νομίζω πως η πιο δόκιμη λέξη είναι η ασέλγεια απέναντι στην Πόλη που ζούμε και λατρεύουμε, η οποία είναι μια από τις πιο όμορφες Πόλεις της Δυτικής Ελλάδας,  που στην διαμόρφωση αυτού του πανέμορφου παραλιακού μετώπου συνέβαλαν κατά σειρά αρχαιότητας οι κύριοι Στράτος, Λυμπεράτος, ο γράφων, Πιτσούλιας, Σαμαράς, εκτός από την  σημερινή Δημοτική Αρχή, η οποία πέραν του ότι ουσιαστικά μέσα σε πάνω από 3 χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα, εκτός από αυτές τις δυσφημιστικές εικόνες.!!!
Ο Αστακός μας!!!!
Και δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε κανέναν, να ασελγήσει άλλο στην Πόλη της καρδιάς μας.!!!......



        Ο Πρώτος μέτοχος της Δυνατός Αστακός ΑΕ Κτηνοτροφικής μονάδας ήδη ανέλαβε καθήκοντα, ο καλός μας φίλος Πάνος Πόλκας. Αξιοσημείωτο ότι μέχρι στιγμής μέσα σε διάστημα λίγων ωρών εκδήλωσαν ενδιαφέρον πάνω από 10.000 άτομα, για να γίνουν μέτοχοι στην Εταιρία με τις  λαμπρές οικονομικές προοπτικές, αφού η Δημοτική μας Αρχή μας παράσχει δωρεάν βόσκηση!!!!
        Το να κάνει κάποιος λάθος, όταν ασκεί εξουσία ή  να υπάρξουν παραλήψεις ή ατέλειες αυτό είναι ανθρώπινο.               Αλλά όταν σου υποδεικνύουν το λάθος και εσύ απλά τους γράφεις εκεί που νομίζεις , θα πρέπει να ξέρεις πως σε ενάμισι χρόνο, οι Πολίτες θα σε γράψουν εκεί που αυτοί θα έχουν αποφασίσει, πως σου πρέπει.!!!

          Ας αφήσουμε όμως σήμερα λόγω των Χριστουγέννων  αυτές τις Βουκολικές εικόνες και ας μεταφερθούμε νοερά –με την ψυχή μας  εκεί στην φάτνη, που κάποια ευλογημένα ζώα ζέσταιναν με τα χνώτα τους τον Χριστό μας.!!!!
         Καλά Χριστούγεννα σε όλους ανεξαιρέτως και ασφαλώς και στην Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα στις οικογένειες τους, γιατί  για εμάς το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά θεσμικό και ως εκ τούτου δεν υπάρχει από πλευράς μας ίχνος προσωπικής αντιπαράθεσης!!!!  .

Σας αφιερώνω αυτό το υπέροχο –αγαπημένο μου τραγούδι: Ο ΛΙΟΝΤΑΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ.!!!!


Αστακός 22/12/2017

Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Τις θερμότερες ευχές για καλές γιορτές και προς το φιλόξενο Blog σας!!!!


Παναγιώτης Στάικος
Ιατρός










14 σχόλια:

  1. Κατι ξερει ο γιατρος....κυριε Δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Παναγιώτη
    Κατ ‘αρχήν Καλησπέρα και χρόνια πολλά .
    Κατά την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εις τον Αστακόν , μετά την ενασχόληση σας με τον Πρωτογενή τομέα εισηγήθηκα να σας επιβληθεί τέλος βοσκής , δια την βήσκησιν εις τα παρτέρια του Δήμου Ξηρομέρου και εισηγήθηκα στον κύριο Κακούρη να σας εγγράψει εις τα μητρώα του ΟΣΔΕ προκειμένου να λάβετε την αναλογούσα επιδότηση ,προκειμένου να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το νέο σας επιχειρηματικό εγχείρημα .
    Έμαθα πως ήδη φτιάξατε το πρώτο σας τυράκι .
    Χρόνια πολλά ,χαρούμενες γιορτές με την οικογένειά σου και καλοφάγωτο το τυράκι της παραγωγή σας .
    Βασίλης Μουρκούσης
    Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΛΟΥΝΗΗΗΗΗΗΗΗ ΞΥΠΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΑΛΟΥΝΗ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ;;;;ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΨΗΦΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι βλεπω φωναζετε για το καλο του δημου ολοι προεκλογικα γυριζατε τα χωρια και μοιραζατε ΘΑ τωρα παλι κατι μυριστηκατε και ξανα τα ιδια παρτε το χαμπαρι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ και πριν βιαστητε να απαντησετε κοιταξτε τη καταντια των χωριων μασ εκτοσ απο λιγεσ εξαιρεσεισ, πρωτον ΑΣΤΑΚΟΣ χρονια τωρα δρομοι που τσακιζονται κατσικια και προβατα λακουβα μπροστα στο ΚΥ σαραντα χρονια και κανενασ αρχοντασ δεν μπορεσε να την φτιαξει,ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ χωριο χωρισ χαντακια στον κεντρικο δρομο οταν βρεχει πρεπει να περναμε με βαρκα,και επειδη ειναι γιορτεσ και δεν θελω αλλο να σασ κουρασω με τα αλλα τα χωρια και τα χρονια προβληματα τουσ σασ ευχομαι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προβατακια ειμαστε εμεισ οι δημοτεσ η ΟΧΙ.μαλλον οχι δεν ειμαστε εχουμε γνωση στο τ κανουμε,ψηφιζουμε οποιον μασ συμφερει βασικα αυτον που θα δωσει τ μοβ τ χαρτονομισμα και μετα βγαινουμε και τουσ κραζουμε εχω βαρεθει να βλεπω τ ιδιο σκηνικο.εχω κουραστει πραγματικα κανεισ δεν αγαπαει τν τοπο κανεισ δεν κανει κατι για αυτον.και οσο για τον doctor οταν θα παρει τ μεριδιο του θα αποσυρθει και αυτοσ,αυτουσ που κραζει τωρα καποτε εκανε αγωνα γιαυτουσ.τ αλλαξε?θα μαθευτει συντομα και αυτο.ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Λεωνιδα δεν μου καθεται τ τζοκερ να σε κανω δημαρχο να δουμε καμια αλλαγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mουρκουση καλα σας γελοιοποιει ο Σταικος .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναί , τά έχω δεί όλα πιά απ τον Στά'ι'κο..Παλιότερα μοστράριζε το προφίλ του γιαλαντζι Ξηρομερίτη που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του , τώρα μοστράρει το προφίλ του εφευρετικού σάτυρου !!! Ναί, ο Απόλυτος Λα'ι'κισμός....Αλήθεια αυτό είναι το αρνί που έταξες να ψησεις στο Γαλούνη όταν επιτέλους τέλειωνε ο δρόμος του Αγίου Δημητρίου ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γαλουνη μιν νηρεσαι δημαρχιακό στα Τρίκαλα δεν κολατσιζεις εκεί ούτε εσύ ούτε ο Πανταζής πήρατε και τον κόλια. Ντροπή σας παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο