Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΜΥΤΙΚΑΣ: Ευχαριστήριο σε υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) Αστακού για αποκατάσταση βλάβης

      Η Μαίρη Νάκου-Τσούνη από τον Μύτικα, εξαίρει την αξιέπαινη πράξη του υπαλλήλου της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) Αστακού, που παρά τη σφοδρή κακοκαιρία σαν εναερίτης ανέβηκε στη κολώνα της ΔΕΗ για να διορθώσει τη βλάβη για να μην μείνει ο Μύτικας και η γύρω περιοχή στα σκοτάδια.

Το συγκινητικό ευχαριστήριο της Μαίρης Νάκου-Τσούνη:

  1-12-17, ώρα 16:30. Ακραία καιρικά φαινόμενα στον Μύτικα. Καταρρακτώδης βροχή και γαρμπής με άγριες διαθέσεις. Κλεισμένοι στα σπίτια τους οι δημότες απολαμβάνουν εκ του ασφαλούς το θέαμα. 
   Μοναδική εξαίρεση ο Φάνης του ΔΕΔΔΗΕ Αστακού. Στην κορυφή της κολόνας, αψηφώντας το ράπισμα της βροχής, πιστός στο καθήκον, διορθώνει τη βλάβη, να μη στερήσει απ τους συνδρομητές της ΔΕΗ, το φως της νύχτας! 
    Αμείβεται, αλήθεια, το φιλότιμο κι η ευσυνειδησία, τουλάχιστον, με το νόμισμα της αναγνώρισης;....





8 σχόλια:

  1. Οπως ο γιατρος ο οδηγος λεωφορειων οι νυχτοφυλακες και πολοι αλλοι δημοσιοι υπαληλοι που ζουνε με την ασφαλεια του μηνας μπαινει μηνας βγενει με τα σαβατοκυρικα τους με της αδειες τους αλημονο απο τους κτηνοτροφους υποχρεωση του ηταν και οχι οτι το εκανε για λογους εξυπηρετησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O MOΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.
      ΚΙ Α
      ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ
      <>

      Διαγραφή
  3. ΟΧΙ φιλε ασχετε 1:35 δεν ειναι υποχρεωση του.Απλα ειναι ΕΝΤΙΜΟΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί ο Φάνης δεν είναι υποχρεωμένος να τρέχει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Ούτε Σαββατοκύριακα. Γιατί τρέχει όλα τα Σαββατοκύριακα, οποία ώρα χρειαστεί για κάτι σοβαρό ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας. Αντί να πούμε ένα ευχαριστώ στον μοναδικό υπάλληλο της ΔΕΗ που έχει απομείνει, σχολιάζετε για τους κτηνοτρόφους και το μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει. Αν το θεωρείτε τόσο εύκολο να πάτε να το κάνετε και εσείς. Με κακοκαιρία και επικίνδυνοτητα λόγω της ιδιαιτερότητας της ειδικότητας.

    Μπράβο Φανή, συνέχισε έτσι,μπας και γινεις παράδειγμα και για τους υπόλοιπους καρεκλοκενταυρους που το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν βόλτες και επειξη με το αγροτικό της υπηρεσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συνχαρητήρια στον υπάλληλο της ΔΕΗ
    Από το χωριό Καραϊσκάκη. Εσύ παράτα τα πρόβατα και άλάξτε δουλειές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητηρια φανη συνεχισε δυνατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο, όχι μόνο για τώρα αλλά και γιατί πριν 5-6 χρόνια χειμώνα και με πολύ κρύο, που ήταν κομμένο το ρεύμα σε ένα χωριό από βλάβη όταν ενημερώθηκε και παρόλο που δεν ήταν υπηρεσία πήρε το αυτοκίνητο και έτρεξε αμέσως για να έχει το χωριό ρεύμα.Όταν μάλιστα του είπα μα καλά είσαι εκτός υπηρεσίας σηκώθηκες και πήγες να φτιάξεις την βλάβη γύρισε και μου είπε.Αυτή είναι η δουλειά μου και ας μην είμαι υπηρεσία.Δεν έχω το δικαίωμα να αφήσω μικρά παιδιά και γεροντάκια στο σκοτάδι.Αυτά και κάποιοι,ευτυχώς λίγοι,βγάλτε λίγότερη κακία.Ο καθένας μας κρίνεται καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο