Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικα δώρα στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ (ΦΩΤΟ)



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

            Στιγμές χαράς έζησαν σήμερα το πρωί της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2017, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αρχοντοχωρίου, παραλαμβάνοντας πολλά δώρα, τα οποία πρόσφερε και μοίρασε ο κ. Θωμάς Ρετούλης, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου.
        Οι μαθητές δέχθηκαν με μεγάλη χαρά τα δώρα που πρόσφερε ο κ. Θωμάς Ρετούλης, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές για τις γιορτές...........



       Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων ευχαριστεί το ΝΠΔΔΔ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ και τον πρόεδρο της κ. Θωμά Ρετούλη, για τα δώρα που πρόσφερε στα παιδιά.

    -Επίσης οι μαθητές με τη συνοδεία των δασκάλων τους, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, θα φέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Χριστού, ψάλλοντας τα Κάλαντα σε όλα τα σπίτια του χωριού, με σκοπό να ενισχύσουν οικονομικά το ταμείο του σχολείου τους για τις εκδρομές τους.
         -Ο σύλλογος μας εύχεται στους δασκάλους του σχολείου μας, στα παιδιά μας και τις οικογένειες τους, τις πιο θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και καλή χρονιά!

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ






1 σχόλιο:

  1. Ο Δήμος έχει και άλλα σχολεία για να μοιράσει δώρα. Όχι μόνο στο χωριό μας επειδή εκεί παίρνουνε τους ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο