Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Kοινή ανακοίνωση Μπόνη – Διαμάντη για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Δημοτικής Οργάνωσης του Δήμου Ξηρομέρου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Στο νέο ξεκίνημα   της  Νέας Δημοκρατίας   συμμετέχουμε  ενεργά   με ενωτικές πράξεις  αλληλοσεβασμού    και   αμοιβαίας  συνεννόησης   για το κοινό καλό   και την ευημερία της παράταξης .   Εφαρμόζοντας   το   πλαίσιο που έθεσε   πλέον  ο νέος αρχηγός   ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ   και  τις ιδέες που  τα μέλη   του  κόμματος  προσδοκούν να εφαρμοσθούν     δίδουμε   στήριξη    στο  πρόγραμμα της   Νέας  Δημοκρατίας  περί   αναβάθμισης    των θεσμών της   και κυρίως   των  Δημοτικών  και Περιφερειακών  Οργανώσεων....
  Αφήνοντας στην άκρη  προσωπικές φιλοδοξίες και παρελθοντικά  σφάλματα, σε συνάντηση μας, αποφασίσαμε      ενιαία και μόνη  κίνηση    διεκδίκησης     των εδρών της Δημοτικής Οργάνωσης του Δήμου Ξηρομέρου με πρόσωπα   αποδεκτά,  που μπορούν να συνεργαστούν και να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 
   Η κοινή  προσέγγιση των νέων δεδομένων  και  οι   θέσεις  που ο καθένας μας πρεσβεύει    δεν μπορεί παρά να προκαλεί κλίμα ενωτικό   σε μια τόσο δύσκολη περίοδο   για την  τοπική κοινωνία μας .  Σκεπτόμενοι   ότι  χωρίς   κοινή γραμμή   δεν θα μπορεί  ο Δήμος Ξηρομέρου πέρα από το τοπικό επίπεδο    να εκπροσωπείτε   και σε ανώτερα κλιμάκια από πρόσωπα, βγαλμένα  από την κοινωνία του Ξηρομέρου ,  ικανά  , να προωθούν τις θέσεις και απόψεις  μας,     ΚΑΛΟΥΜΕ   τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Ξηρομέρου  ΝΑ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ   ενεργά  και ενωτικά στο νέο ξεκίνημα   της Δημοτικής Οργάνωσης  και  ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ  τις νέες  ιδέες .     
Αστακός , 22 Μαρτίου 2016

   Γρηγόρης Μπόνης       Παναγιώτης Διαμάντης 

4 σχόλια:

  1. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κομμα που στηριξε και τα τρια μνημονια με δυο γραμματα.......Ν.Δ.....ΤΟ ΒΡΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στους υποψήφιους. Στην Βόνιτσα τι γίνεται; Το πάνε στα μουλωχτά να βγάλουν όποιον θέλουν; Ποιος θα βάλει; Ο πρόεδρος τι λέει; Ποια παιχνίδια παίζονται εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα λες Γρηγόρη και σου ωφείλω πολλά αλλά σαράντα χρόνια ήμουν παρόν σε εκλογές και πάντα ψήφιζα Ν.Δ. και έφτασε να ζητήσω από τον τ.υφυπουργό Κ.Καραγκούνη το ποιό ασύμαντο για αυτόν και για όλους και στάθηκε αδύνατο.Αυτοί είναι οι νεοι πολιτικοί που έχουμε.Αρε Στράτο και Σταμάτη που είστε να τα δείτε. Έτσι λοιπόν διαφράφηκα απο την παράταξη και φυσικά δεν ξαναψηφίζω για τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο