Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Πάγκαλος: Kυβερνιόμαστε από αναρχοαυτόνομους και τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις, άσκησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος.
«Δεν είχαμε μέχρι τώρα τέτοια εξουσία, η οποία να είναι κατά του δημοκρατικού, κοινοβουλευτικού δημοκρατικού καθεστώτος και να αποτελείται από ανθρώπους φασιστικής, σταλινικής νοοτροπίας! Δεν είχαμε, είναι η πρώτη φορά που έχουμε! Αυτά τα παιδιά τόσο ξέρουν, τόσα λένε», ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FΜ.
Ο κ Πάγκαλος εξήγησε «κοιτάχτε να δείτε ...................
τι ηλίθιοι είναι και πώς μπλέκουν οι ίδιοι τα πόδια τους στο χαλί, πέφτουν κάτω και τσακίζονται. Λοιπόν, αν θέλω να πάρω ένα δάνειο για να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ δεν μπορώ, γιατί πρέπει πρώτα να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ και μετά να πάρω το δάνειο. Είναι ηλίθιοι, δεν έχουν κανένα σκεπτικό, κυβερνόμαστε από ηλιθίους και παράφρονες».
«Κάποιοι αναρχοαυτόνομοι, οι οποίοι έχουν προκύψει από τα μεγάλα θέματα, κοινωνικά και οικογενειακά της μεγάλης πόλης και την δημιουργία ανθρώπων που ζουν στο περιθώριο, ένα νέου τύπου περιθώριο, και επίσης τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, που δεν είχαν πετύχει αυτά που ήθελαν ή δεν είχαν πετύχει τίποτα και ήθελαν κι άλλη εξουσία για να φάνε κι άλλα», πρόσθεσε.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

9 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά ό Πάγκαλος δεν έτρωγε με το ΠΑΣΟΚ και είπε ότι και καλά τρώγαμε μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως ο Πάγκαλος έφαγε, το έχει αποδεχθεί και ο ίδιος-άλλωστε φαίνεται- και συνεχίζει να τρώει την παχυλή συνταξάρα του βουλευτή,με το αφορολόγητό του, χωρίς να έχει πληρώσει ουσιαστικά εισφορές, μαζί με τη σύνταξη του δικηγόρου χωρίς να έχει δικηγορήσει ποτέ, διαμαρτυρόμενος μάλιστα ότι μετά τις μειώσεις δεν του φτάνουν να ζήσει!!!. Όταν ήταν μόνιμος υπουργός όλων των Κυβερνήσεων του ΠαΣοΚ τα λαμόγια δεν τα έβλεπε; Τώρα ανέκτησε το φως του; Τύποι σαν το Πάγγαλο ευτελίζουν και γελοιοποιούν την πολιτική ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί Πάγκαλε. Το βέβαιο είναι πολλοί , έφαγαν πολλά και μάλιστα από τα δύο κόμματα της εξουσίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Κατά ομολογίας σας στο < τα φάγαμε όλοι μαζί> βάζετε και τον εαυτόν σας. Οι άλλοι ποιοί είναι; Μέχρι να τους πείτε δεν δικαιούστε να ομιλείτε. Πόσα σπίτια έχετε δηλώσει στο πόθεν έσχες το δικό σας; Καλά περάσατε μια ζωή. Μην προκαλείτε. Δεν ψήφισα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Π Α Γ Κ Α Λ Ο Σ....οτι πιο ΤΙΜΙΟ και ΗΘΙΚΟ....ΗΜΑΡΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν φηφισα ποτε συριζα,μολα τα λαμογια και μολους τους εχοντες που το χτυπουν θα το κανω με νυχια και με δόντια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑ; ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΔΩΝΗ ΜΑ ΤΟ ΧΤΥΠΟΥΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παγκαλε ποιος επαιξε τα ταμεια τψν ασφαλιστικων στα ομολογα;παγκαλε μιλα μοθ για ιμια.παγκαλε πες που για σκανδαλα βατοπεδιου χρηματιστηριου και υποβρυχιων.παγκαλε ποιος διοριζε αβερτα τόσα χρονια;παγκαλεποιος ανοιξε τα συνορα το 1990?παγκαλε με ποιος τα φαγες;με μενα η με τα παιδια της δεξιας;παγκαλε εισαι ενας λογος να σηκωσω την σημαία του συριζα ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΜΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;Η ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποιος μιλαει ο παγκαλος .αυτος που εκβιαζε να ειναι υπουργος με το ζωρι εφαγα εφαγε εφαγε το παραδεχτηκε και ο ιδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο