Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πακτωλός Χρημάτων σε απευθείας πανάκριβες αναθέσεις! Σεβαστείτε το Δημόσιο Χρήμα!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Διαχειριστικός και Οικονομικός έλεγχος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας από συστάσεως του μέχρι σήμερα. 

Αγαπητοί Αναγνώστες
    Με αίσθημα ευθύνης σας ενημερώνω. Οι κύριες αιτίες του οικονομικού ναυάγιου του Δήμου είναι δύο:
1)-Η μη είσπραξη διαχρονικά   των  οφειλών των Δημοτών.
2)-Οι πανάκριβες και αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις.
        Οι δύο αυτές πολιτικές διαμόρφωσαν εκλογικά αποτελέσματα και συντηρούν τη πελατειακή άποψη για τη πολιτική.
    Ερωτώ τον Αναπληρωτή Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητα τα οικονομικά και μέλος της οικονομικής επιτροπής κ. Στούπα Θεόδωρο τα εξής:
1)-Το ΔΣ αποφάσισε πριν πολύ καιρό την σύσταση επιτροπής υπό την προεδρία  σας για να εξετάσει τον τρόπο είσπραξης των οφειλών των Δημοτών που διαμορφώθηκαν σε βάθος χρόνου. Συνεδρίασε η επιτροπή αυτή ναι ή όχι και γιατί;  
2)-Τα 177.000 ευρώ που το υπουργείο δεν εγκρίνει ως επιλέξιμη δαπάνη για την αγορά του χωραφιού στη Κατούνα κατά τον κ. Δήμαρχο διαφαίνεται ότι θα πληρώσουν οι Δημότες
    Εσείς ως κάτοικος του πρώην Δήμου Μεδεώνος συμφωνείτε με την εξέλιξη αυτή; Φυσικά το ερώτημα απευθύνεται σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και πρωτίστως της Κατούνας........



Συνεχίζουμε σήμερα για ενημέρωση σας την δημοσίευση των απευθείας αναθέσεων.

Α) Αρχίζουμε με δαπάνες για την γραφική ύλη που αφορούν τα έτη 2014 και 2015.

Β)-Συνεχίζουμε με τις δαπάνες για εκδηλώσεις του Δήμου και των διαφόρων συλλόγων.
Γ)-Ακολουθούν οι απευθείας αναθέσεις που αφορούν τη συντήρηση κτιρίων,  προαύλιων χώρων  των παιδικών σταθμών. Δεν περιλαμβάνονται δαπάνες για σίτιση, για καθαριότητα, για μισθούς των υπαλλήλων.

Δ)-Κλείνουμε για σήμερα με τις παρακάτω δαπάνες.

Για σήμερα έχουμε τελικό άθροισμα: 
208.906,58+113.987,57+92.054,08+87.485,70=502.433,93 ευρώ!!!!!

Φίλοι Αναγνώστες
    Με την σημερινή δημοσίευση το μέχρι στιγμής ποσό έχει ξεπεράσει το 1.100.000 ευρώ.
    Αν το ποσό αυτό σας εντυπωσιάζει το τελικό ποσό θα σας ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ.

      Έκανα μια αναφορά στο κ. Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης όπου με στοιχεία έδειχνα ότι στο Δήμο μας με τη προηγουμένη Δημοτική Αρχή και τη τωρινή Δημοτική, πακτωλός χρημάτων  πηγαίνει σε απευθείας αναθέσεις,  έξω από το πλαίσιο που καθορίζει και προβλέπει ο σχετικός νόμος. 
     Ο κ. Γενικός Επιθεωρητής μου διαβίβασε την απάντηση που έλαβε από το Δήμαρχο κ Αποστολάκη, εξετάζοντας προφανώς την αναφορά μου.
      Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η εξέταση της αναφοράς μου δεν γνωρίζω γιατί δεν επιτρέπεται προς το παρόν.  Αφού δείτε και τις σημερινές δημοσιεύσεις, πολύ σύντομα θα δημοσιεύσω την απάντηση του Δημάρχου κ. Αποστολάκη.
    Θα μείνετε άναυδοι, όπως έμεινα και εγώ διαβάζοντας την. 
    Δεσμεύομαι απέναντι σας  όπου υπάρχει έστω και ίχνος μη νομιμότητας θα το στείλω για έλεγχο στους αρμόδιους της συντεταγμένης πολιτείας. 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
-Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη στον αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι πήρα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του εαυτού μου στο πλαίσιο της συντεταγμένης πολιτείας και για αυτό μην ανησυχείτε. 
-Παράλληλα δηλώνω ότι παίρνω δύναμη από τα καλά σας λόγια. 
-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ προς όφελος των δημοτών του μόχθου, της εργασίας, του πνεύματος και του πολιτισμού.

17 σχόλια:

  1. Το γεγονός ότι δεν εισπράττει ο Δήμος τις οφειλές είναι πράξη παράνομη. Οι πρώτοι που έχουν ευθύνες είναι ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και οι Ειδικός ταμίας του Δήμου. Ο Δήμαρχος θα πει ότι συστήθηκε επιτροπή . Αν δεν λειτουργεί ευθύνεται ο πρόεδρος της και τα μέλη της. Κατάλαβες Λάκια πως μεταχειρίζονται τους πολιτικούς γυρολόγους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάκια σε ποιους από τα παλιά Σκλάβαινα σβήσατε τις οφειλές για το νερό; Αυτό δεν έπρεπε να το αποφασίσει και εξετάσει η επιτροπή; Γιατί, το ότι είχε να πάει νερό στα Σκλάβαινα 10 χρόνια είναι ψέμα. Πάντως οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου ξέρουν. Στο μέλλον θα μάθουμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 48000 για μετρηση υδρομετρων και διανομη ειδοποιησεων ηταν την εποχη σολδατου τωρα ειναι σχεδον τα μισα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσακάλη, Κατσαμπίρη, Φραδέλο, Μπαλατσούρα, Λίτου σε ποιους σβήσατε τις οφειλές για νερό στα παλιά Σκλάβαινα ; Είναι αλήθεια; Ο Πρόεδρος της Παλαίρου τι λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατσαμπίρη από τα Σκλάβαινα σε ποιους σβήσατε τις οφειλές για το νερό ; Πάντως νερό από τη Κορπή στα Σκλάβαινα πήγαινε και πηγαίνει πάντα. Είναι μέγα ψέμα ότι έχει να πάει 10 χρόνια. Ντροπή σας. ΄Ετσι πήρατε τα ψηφαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλα φαγοπότια και εμείς πεινάμε. Βγάλτε όλα στη φόρα Κώστα. Που να ξέουμε ότι συμβαίνουν αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντιδήμαρχε Οικονομικών Λάκια Στούπα είναι αλήθεια αυτά; Εσείς που επικαλείστε τη νομιμότητα είναι σύννομες αυτές οι απευθείας αναθέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο επιθεωρητής μάλλον πέταξε την αναφορά στον κάλαθο των αχρήστων . Εκεί έχει πετάξει τις πάμπολλες αναφορές που έχεις κάνει. Ένα πουλάκι μου έχει πει οτι σε θεωρούν μπελά γιατί δεν έχεις κάτι χειροπιαστό και παράνομο να αναφέρεις , απλά τους φορτώνεις χαζές αναφορές . Αλήθεια γιατί δεν στέλνεις τον φάκελο στον εισαγγελέα ; Τι φοβάσαι ; Γιατί δεν το κανεις ; Μήπως φοβάσαι την ξεφτίλα.; Λοιπόν στον εισαγγελέα διαφορετικά στο τέλος θα εισαι ο γραφικός του χωριού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν έχει τπτ χειροπιαστό τι σε ενοχλεί εσένα? ? Άστον να γίνεται γραφικός. Καλύτερα γραφικός πάρα τσιράκι. Γιατί αυτά τα πουλάκια έχουν Κονέ μόνο με κάτι κομμάτοσκύλα σαν εσένα.

      Διαγραφή
  9. Αν ειχες στοιχεια και ηξερες τι σου γινεται θα εβαζες το ονομα σου και δεν θα ρωταγες τους συμβουλους της Παλαιρου εναν εναν ονομαστικα για το αν εσβησαν νερο απο τα σκλαβαινα. Αφου ξερεις λοιπον πες ποιανου νερο εσβησαν αλλα πιπιλατε καραμελες για να κρυβετε το βηχα σας. Αντι να μαζευτουμε να αντιμετωπισουμε την κατασταση του τοπου μας γιατι ειναι κρισιμη, ερχονται οι δηθεν προσφυγες μουσουλμανοι και καλουμαστε να τους ταισουμε εμεις κι οχι οι προδοτες και οι μασονοι που μας κυβερνουν. Τοσες ελληνικες οικογενειες που πεινανε δεν τις βλεπουν παρα βαζουν μασκες τα παιδακια και τα πνιγουν στο Αιγαιο για να μπουν μεσα οι αγριοι μουσουλμανοι να τους ταισουμε και να γυρισουν μας εξαφανισουν. Γιατι αυτο θα γινει αλλα οι Ελληνες εχουν το νου τους στη γκρινια για το ποιος ειναι ανωτερος και εχει διαφανεια. Ξυπνηστε ΕΛΛΗΝΕΣ η κυβερνηση των αθεων μας σκοτωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ υπάρχει μεγάλη φτώχεια και αυτοί τρώνε και πίνουν. Σπατάλες προκλητικές. Δήμαρχε σταματήστε τις σπατάλες στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι προηγούμενοι πήγαν στο Μεσολόγγι, στην Ορεστιάδα, κάποιοι εξαφανίστηκαν. Εσείς να δούμε μετά από αυτά που θα το πιάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημοτικοί Σύμβουλοι πλειοψηφίας και μειοψηφίας εδώ υπάρχουν παράνομες απευθείας αναθέσεις. Αντιδράστε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Διαφορετικά είστε συνένοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο Πάτερα ενός δημοτικού συμβούλου σβήσανε τις οφειλές του .12000€ για ανάψυκτικα -πορτοκαλάδες ,αίμα έδωσε όλος ο Δήμος και του δώσατε πορτοκαλάδες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χάσατε το ύπνο σας παπαγαλάκια των συμφερόντων. Γιατί ασχολείστε μαζί του, αφού δεν έχει στοιχεία ο Κώστας; Πηγαίνετε τον εσείς στον εισαγγελέα για συκοφαντία. Τολμάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ενας εισαγγελεας ρεεεεεε....κωστα μην σταματας εχεις εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δήμαρχε στο Κέντρο Μέριμνας και Ανάπτυξης οι δαπάνες είναι εξωπραγματικές για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών και των Εκδηλώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο