Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Αγρίνιο: Προσπάθησε να τρακάρει τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που τον σταμάτησαν για έλεγχο!

Έναν 19χρονο ρομά συνέλαβαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί στην οικία του στα Αη Βασιλιώικα Αγρινίου. Ο 19χρονος,  χθες, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, προσπάθησε να χτυπήσει με το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ που τον σταμάτησαν για έλεγχο.
Συγκεκριμένα, στη 1 περίπου τα ξημερώματα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα στον 19χρονο οδηγό του αγροτικού που κινούνταν επί της οδού Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, να σταματήσει για έλεγχο. Να σημειωθεί ότι στο όχημα επέβαιναν οκτώ άτομα , δύο στην καμπίνα και έξι στην καρότσα......

Ο οδηγός στην αρχή έδειξε να υπακούσει στο σήμα των αστυνομικών, αφού σταμάτησε, στη συνέχεια όμως έβαλε απότομα μπροστά , κινούμενος απειλητικά προς τη μία μηχανή της ΔΙΑΣ που βρισκόταν μπροστά του και τον αστυνομικό που επέβαινε σε αυτή, ο οποίος την τελευταία στιγμή μπόρεσε να τον αποφύγει.
Ο οδηγός του αγροτικού δεν το βαλε κάτω και πάτησε όπισθεν με σκοπό να ρίξει και τον αστυνομικό που βρίσκονταν στη μηχανή ακριβώς από πίσω του.
Ο αστυνομικοί δεν προχώρησαν στον έλεγχο, μετέβησαν όμως σήμερα νωρίς το πρωί στην περιοχή των Αη Βασιλιώτικων και συνέλαβαν τον 19χρονο με την κατηγορία της απείθειας και της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο