Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Σύλληψη πρωην δημάρχου στο Μεσολόγγι για διακίνηση μεταναστών

        Σοβαρή υπόθεση που σχετίζεται με παράνομη διακίνηση μεταναστών από την περιοχή μας στην Ιταλία, απασχολεί την αστυνομία μετά από επιχείρηση που έγινε στην αερολέσχη του Μεσολογγίου και που αναμένεται να προκαλέσει σάλο στην περιοχή.
     Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επιχείρηση έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και της Ασφάλειας Πατρών και άφορα σε παράνομη μεταφορά στην Ιταλία Ιρακινών μεταναστών, τεσσάρων ενηλίκων και τριών παιδιών, έναντι 30.000 ευρώ.
       Έχουν γίνει πέντε συνολικά συλλήψεις των φερομένων ως διακινητών και η μια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει να κάνει με γνωστό πρώην κορυφαίο αυτοδιοικητικό της περιοχής του Μεσολογγίου και απόστρατο ανώτατο αξιωματικό.
     Οι διακινητές επρόκειτο να μεταφέρουν με μικρό αεροπλάνο από την αερολέσχη Μεσολογγίου τους μετανάστες στην Ιταλία. Κατασχέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος και δύο οχήματα μεγάλου κυβισμού.............



       Εκτός από το πρώην δήμαρχο, συνελήφθησαν επίσης ένας ξάδερφός του πιλότος, ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας και δύο ιρακινοί κουρδικής καταγωγής.
     Η επιχείρηση διακίνησης προσφύγων γινόταν εδώ και έξι μήνες και μάλιστα ιρακινοί είπαν ότι οργανώθηκε ενώ βρίσκονταν στην Τουρκία

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

 http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΥΠΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΤΗΣΗΣ. ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε ρε φίλε; Έπεσες από τα συννεφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο