Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ερωτήματα για το αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας από τον Κώστα Τριαντακωνσταντή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Αύριο Τετάρτη 16 Μάρτη 2016,  και ώρα 18:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. 
     Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους να θέσουν εκτός ημερησίας διάταξης τα θέματα:

1)-Συμμετοχή του Δήμου μας στις ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ 2016 που διοργανώνει ο Δήμος της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου και τιμά την αυτοθυσία των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ.

2)-Ενημέρωση για το έργο: "Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων και ελαστικών πλακιδίων ασφαλείας παιδικών χαρών στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας".
Προϋπολογισμός-καλή εκτέλεση- παραλαβή- πληρωμή του έργου.

3)-Ενημέρωση για το έργο: "Ανάπτυξη και εφαρμογή ψηφιακών υπηρεσιών στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας"
Προϋπολογισμός-καλή εκτέλεση- παραλαβή- πληρωμή του έργου.........



4)-Με αδα ΩΙ6ΦΩ6Ζ-ΓΩ1, ημερομηνία 10-3-2016 αναρτήθηκε στη διαύγεια του Δήμου, η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου που συνεδρίασε την 7-3-2016 με θέμα:
   "Διακήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών για το 2016 για το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας και τα νομικά πρόσωπα του".

   Προς ενημέρωση των Δημοτών στο Αρθρο 9 της διακήρυξης έχουμε: "Η προϋπολογισθείσα ενδεικτική δαπάνη για την προμήθεια όλων των ειδών για το Δήμο και τα νομικά του πρόσωπα εκτιμάται στο ποσό των 252.610,83 ΕΥΡΩ !!!!! συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ".
Ερώτηση προς το Δήμαρχο κ Αποστολάκη: 
       Γιατί καθυστέρησε η διακήρυξη αυτή παρότι κάθε έτος αρχίζει την 1-1-2016; Δεν θα ήταν φρόνιμο η διακήρυξη να γίνει έγκαιρα μέσα στο 2015, εφόσον τα καύσιμα είναι απαραίτητα.

5)-Θεωρώ θετικό το γεγονός ότι στην ημερήσια διάταξη υπάρχει το 21 θέμα: "Προγραμματισμός πρόσληψης δικηγόρου με πάγια αντιμισθία στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας".
       Θέμα που πολλές φορές έθεσα στα άρθρα μου τόσο στις ιστοσελίδες όσο και στις εφημερίδες που αρθρογραφώ. Καλώ τους Δημοτικούς συμβούλους να συμφωνήσουν. Ο Δήμος θα εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

6)-Ο Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τα έργα, την καθαριότητα κ. Πάντας και η Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την ύδρευση κ. Πανταζή γιατί δεν εισηγούνται τα αντίστοιχα θέματα;

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο