Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ

        Το παιχνίδι θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 16:30 στην πλατεία της Κατούνας και θα συνεχιστεί το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 17:00 όπου θα ανακηρυχτεί και η νικητήρια ομάδα. 
    Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Κατούνα το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού.

      Το κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, ξεκίνησε από το καρναβάλι της Πάτρας το 1966. Σήμερα διεξάγεται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και σε ορισμένες απ’ αυτές αποτελεί τον κορμό των καρναβαλικών εκδηλώσεων.
      Σκοπός του παιχνιδιού που θα γίνει στην Κατούνα είναι να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους και όλοι να χαρούν και να ξεχαστούν με το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού...........



    Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 16:30 στην πλατεία της Κατούνας και θα συνεχιστεί το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 17:00 όπου θα ανακηρυχτεί και η νικητήρια ομάδα η οποία θα κερδίσει το δώρο το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
    Οι ομάδες είναι έτοιμες, η επιτροπή έχει ετοιμάσει όλους τους γρίφους.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

2 σχόλια:

  1. Με υπογραφη Μπουκαλα!!Αυτο το πολιτιστικο γεγονος που για πρωτη φορα(ημαρτον)παρουσιαζει ο Μπουκαλας μας ελλειπε για να καλυψουμε το κενο του Κουτιβη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που τον θυμήθηκες τον κουτιβη αυτός κοιτάς μα γράψει καμια μπηχτή από το μπλογκ του να την πει σε κανέναν.εξυπναδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο