Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νέος Καλλικράτης από τον Αποστολάκη! Στη μελέτη αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτη αναγράφεται ότι η Σκουρτού και ο Πρόδρομος ανήκουν στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας!

Απίστευτο και όμως… 

     Είναι τέτοια η προχειρότητα και οι ελλείψεις, στη «δήθεν» μελέτη για την  Αποκομιδή απορριμμάτων Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, σε σημείο που δημιουργεί νέο Καλλικράτη και νέα Γεωγραφία και εντάσσει τα Χωριά άκουσον-άκουσον Σκουρτού και Πρόδρομος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας!

     Η Δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας, έφερε την Τετάρτη 16-3-2016 μια "δήθεν" μελέτη προς συζήτηση, για το ΕΡΓΟ: Αποκομιδή απορριμμάτων Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, χωρίς το όνομα του συντάξαντα την μελέτη, χωρίς ημερομηνία,  υποτιμώντας τη νοημοσύνη των Δημοτών και η οποία μελέτη μάλιστα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο. 
        Η "δήθεν" μελέτη αναφέρει άσχετα με τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας στοιχεία, "είναι σχεδόν αυτούσια αντιγραφή" από την αντίστοιχη μελέτη του Δήμου Ξηρομέρου, ενώ δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να καταλάβει ότι είναι κυριολεκτικά "για τα σκουπίδια".
       Είναι μάλιστα τέτοια προχειρότητα και τόσες οι ελλείψεις, σε σημείο που δημιουργεί νέο Καλλικράτη και νέα Γεωγραφία και εντάσσει τα Χωριά άκουσον-άκουσον Σκουρτού και Πρόδρομος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και μάλιστα όλα αυτά  πλέον είναι απόφαση του Δ.Σ.
        Πιθανότατα κατά την αντιγραφή να ξέχασαν να σβήσουν τα χωριά Σκουρτού και Πρόδρομος, αλλά αυτή η γκάφα ήταν αρκετή για να σχολιαστεί καυστικότατα από αναγνώστη μας, ο οποίος μας γράφει:
   «Καλημέρα κοιτάξτε εκεί που λέει ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ και στο τέλος 1,1 που αναφέρει. Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας απαρτίζεται από τις παρακάτω Δημοτικές / Τοπικές Κοινότητες και οικισμούς: Εγώ ρωτώ από πότε ανήκει η Τοπική Κοινότητα Σκουρτούς, στην τοπικη κοινότητα Αχυρών ειναι και ο Πρόδρομος; ή ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας έχει μεγαλώσει ή είναι αγεωγράφητοι ή εκτός από τα copy paste από τα καρναβάλια έχουμε τώρα και τις αντιγραφές από τον Δήμο Ξηρομέρου!»….....



Μετά τη γκάφα της Δημοτικής αρχής Ακτίου Βόνιτσας έγινε αφορμή να ασχοληθούμε λίγο πιο σοβαρά με το θέμα: 

ΔΕΙΤΕ την εισαγωγή της μελέτης του Δήμου Ξηρομέρου η οποία εγκρίθηκε στις 13 Μαρτίου 2016 και την  εισαγωγή της μελέτης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας η οποία εγκρίθηκε μετά από 3 μέρες στις 16 Μαρτίου 2016, που είναι πανομοιότυπες  είναι σχεδόν αυτούσια αντιγραφή:



ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ τα χωριά και στις δυο μελέτες Ξηρομέρου και Ακτίου Βόνιτσας. Στην αντιγραφή απο ότι φαίνεται ξέχασαν να σβήσουν τα Χωριά Σκουρτού και Πρόδρομος. Μας κάνει έκπληξη ειλικρινά για το γεγονός ότι η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου αποδέχτηκε αυτή τη μελέτη!!! 


ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ





Τα σχόλια δικά σας…

29 σχόλια:

  1. Αποστολάκης- Τσακάλης- Γαλούνης η τριάδα των σκουπιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα τα ειδαμε και τα μαθαμε ολα απο την δημαρχια αποστολακη να παρουμε και τον μαχαλα στην κατουνα και την τζαφτσα.ρεζιλια ρε ξηρομερονιους οχι copy paste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε 2 χωριά δικά μας θα κολλήσουμε τωρα την ώρα που ο Τσίπρας δεν ξέρει τα όρια
    της Ελλαδας και δε βλέπει σύνορα; Σημεια των καιρών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατσαμπίρη ακόμα δεν κατάλαβες που βάζεις την υπογραφή σου; Λάκια σε λίγο θα επικαλείσαι πάλι την ακεραιότητα σου. Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά φαγοπότια. ΄Εχει ο καιρός γυρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΑΚΙΑ έπρεπε να ντρέπεσαι με αύτα που ανέχεσαι και που ψηφίζεις ΕΣΥ .μας κανεις να αμφιβάλουμε και εμάς τούρτα δεξιούς που σε ψηφίσαμε για να φύγουν οι Σολδάτοφερεντιναιοι .κατι αλλο γινεται ΛΑΚΙΑ ...φύγε τωρα .αλλα ειναι γλυκια η καρέκλα του αντιδήμαρχου για τους κατουνιωτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To xωριό Αγιος Νικόλαος του πρώην Δήμου Ανακτορίου ή το χωριό Αγιος Νικόλαος του πρώην Δήμου Μεδεώνος μεταφέρθηκαν στη Πογωνιά;

    Στη Πογωνιά Δήμαρχε υπάρχει μόνο ένα εκκλησάκι αφιερωμένο στον Αγιο Νικόλαο.

    Επιπολαιότητα, βιασύνη, έλλειψη σοβαρότητας, πλεονεξία , όλα μαζί; Τι συμβαίνει;

    Το κυριότερο ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που τη ψήφισαν την διάβασαν την μελέτη. Αν ναι τότε πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Αν όχι τότε είναι διπλή η ανησυχία μας.

    Δήμαρχε δεν πάτε καθόλου καλά στη διαχείριση των θεμάτων του Δήμου.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για να μη ξεχνιόμαστε με τα τοπικιστικά σας,πρωτεύουσα της βόρειας Αιτ/νίας είναι η Βόνιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακόμα και σε αυτό κ. Αποστολάκη;Δεν πρόκειται να ξαναπαρετε ψήφο ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έκλαψα λίγο αλλά μετά κατάλαβα ότι είστε ανίκανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σοβαρούς ανθρώπους ψηφίσαμε για συμβούλους να μας εκπροσωπούν.Οτι τους έδωσε ο Δήμαρχος χωρίς να το κοιτάξουν το ψηφησαν ,εκτός και αν δεν ξέρουν να διαβάζουν που παίζει και αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΤΙΒΗΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημοτικοί της πλειοψηφίας η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων είναι ανύπαρκτη. Εσείς γιατί τα ψηφίζετε και τα ανέχεστε όλα αυτά; Εκτός και αν εκεί στις συγκεντρώσεις που κάνατε σαν παράταξη μυστικά ......... Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Σολδάτος πήγε στο Μεσολόγγι, ο Κομποτιάτης εξαφανίστηκε, ο Φερεντίνος πήγε στην Ορεστιάδα, ο Σώζος νομίζει ότι απαλλάχτηκε των ευθυνών του νωρίς. Εσείς Δήμαρχε κ Αποστολάκης και Αντιδήμαρχοι που θα το πιάσατε ; Ντροπή σας και αίσχος. Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας γελάνε και οι πέτρες με αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αποστοπακης ο ξηρομεροκρατορας ο μεγας θα μας δωσει τα μυαλα!ΜΑ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ;
    Κατι ηξερε ο Σωζος και την εκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 24.-Λήψη απόφασης για την κατεδάφιση επικίνδυνου κτίσματος στην Κατούνα.
    (Εισηγητής κ. Στούπας)
    25.-Περί έκτακτης επιχορήγησης Σχολικών Επιτροπών Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
    (Εισηγήτρια κα Πανταζή)
    26.-Λήψη απόφασης για την ανάθεση υπηρεσιών καθαριότητας σε τρίτους.
    (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)

    Τελευταίο θέμα η λήψη απόφασης για την παραχώρηση σε ιδιώτη ποσού εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ. Αρμόδιος εισηγητής έπρεπε να ήταν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας. Δυστυχώς ήταν ο καθ' ύλην αρμόδιος στα λάθη. Να επιλέχθηκε σαν ο μελετητής; Πόσα κόστισε η μελέτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρεπει να ακυρωθει η αποφαση γιατι δεν μπορει να γινει δημοπρασια με τα δυο χωρια του δημου Ξηρομερου. Υπολογιστηκαν λογικά εργατωρες και χιλιομετρα και κόστη δρομολογίων. Τωρα αλλαζουν τα κοστη. Φτου απ την αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μετά από το ρεζίλι : Δήμαρχε και Αντιδήμαρχοι ένα ρητό λέει< Αν τη ζωή σου δεν μπορείς να τη καλυτερεύσεις, τουλάχιστον μην τη ξευτελίζεις>. Οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας θα παραμένουν σιωπηλοί; Ακόμα δεν κατάλαβαν ότι μόνο τα λεφτά τους ενδιαφέρουν κάποιους; Εκτός και αν ......... Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΛΑΚΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 2010 ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕ ΠΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είστε όλοι για τα μπάζα, και αυτοί που ψηφίσατε, και εσείς που τους ψηφίσατε
    για να κάνετε τις δουλειές σας, και όχι γιατι αγαπάτε τον τόπο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι που 5-6 κανουν τις δουλειές τους και εσεις μείνατε με τον
    @@@ στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν τους νοιάζει ο Δήμος κοιτάνε μόνο την κονόμα και τίποτα άλλο, άνθρωποι αμόρφωτοι και συμφεροντολογοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τούς ξέρατε αλλά τους ξαναψηφίστε περιμένατε κάτι διαφορετικό από αυτούς; ούτε ένα καλό για τον Δήμο και όχι μόνο αυτό τον κατάντησαν σκουπιδότοπο και εκεί που ήταν κόσμημα η περιοχή μας την έβαλαν στο περιθώριο και στην μαύρη λίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είχε δίκιο οποτε η αντιπολίτευση που έφυγε αφού η μελέτη τους είχε παραδοθεί στον αρχηγό τους την παραμονή και δεν την διάβασαν.μπραβο τις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μόνο ηλίθιοι δεν μπορούν να κάνουν σωστά μια μεταφορά. Να είσαι καλά ρε Γιώργο πάλι μας έκανες να γελάσουμε με τα καρναβάλια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιατί δεν επιτρέπεται η πρόσληψη για τόσα χρόνια , γιατί το σύστημα των ΔΥ και αποδίδει λιγότερο από όσο με ιδιώτη και κοστίζει λιγότερο. Τι δεν θέλεις να καταλάβεις. Εκτός κι αν επιθυμείς να πληρώνεις αργόμισθους και η περιοχή σου να είναι βρώμικη. Εμεις οι υπόλοιποι δεν το θέλουμε. Αλλά ξέρω που το πας. Να διορίσουμε κι εδώ κανένα κολλητό μας συντρόφι , γιατί έχουμε και υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ε! όχι και 1 εκ ευρώ. Αποστολάκη πάει πολύ νομίζω. Αλήθεια, πόσο κοστιζει η αντίστοιχη υπηρεσία με τους υπαλλήλους μέχρι σήμερα ; Τι ανταποδοτικό θα προσφέρει ο ιδιώτης στο δήμο; (Π.χ. πόσους νέους κάδους θα αντικαταστήσει- συμπληρώσει; τι ενοίκιο θα πληρώνει για τα αυτοκίνητα του δήμου που θα χρησιμοποιεί; κλπ Δεν πιστεύω Αποστολάκη να δώσεις τα αυτοκίνητα και τη χρήση των κάδων δωρεάν. Τι θα κερδίζει από την ανακύκλωση και άλλα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Aυτή τη τύχη έχουν οι πολιτικοί γυρολόγοι. Ξευτελίζονται. Ο Λάκιας ο Στούπας που είναι αγκαλιά με τους πρασινοφρουρούς την διάβασε τη μελέτη;. Έτσι δεν τους έλεγες Λάκια; Μετά επικαλείσαι δήθεν συγκινημένος την ακεραιότητα σου. Να ήξερες με τι παιδιά έχεις μπλέξει. Κατάλαβες; Εκτός αν και εσύ........θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Δήμαρχος που εισηγήθηκε την παραχώρηση σε ιδιώτη είπε ιδεολογικά διαφωνώ. Ο Προδρομίτης είπε ιδεολογικά διαφωνώ αλλά το ψηφίζω. Ο Κατσαμπίρης είπε ο ιδιώτης κάνει καλά στο ΧΥΤΑ τη δουλειά του, ας το δοκιμάσουμε. Μάλλον το έδαφος προετοίμαζε. Ο υπεύθυνος μέχρι χθες για τη καθαριότητα Πάντας είπε φταίνε οι Δημότες που δεν προσέχουν. Οι άλλοι Αντιδήμαρχοι χαμογελούσαν αμήχανα περιμένοντες να ψηφίσουν. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Φραδέλος και οι άλλοι δεν μίλησαν. Τυχαία όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ 42 ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΤΕ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο