Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΣΕ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ




       Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή τριών μαθητριών της Β΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Βόνιτσας στο θεολογικό μαθητικό Συνέδριο που διοργάνωσε το 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης «Μανόλης Ανδρόνικος»
    Το Συνέδριο με θέμα «Η θεολογία διαλέγεται με το σύγχρονο κόσμο» πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη. 
     Οι μαθήτριες Παλμπά Αριάδνη, Στράτου Αγγελική και Τζεφριού Γεωργία παρουσίασαν την εργασία τους που ήταν ένα video με ένα τραγούδι που συνέθεσαν και μελοποίησαν οι μαθήτριες. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

       Στο Συνέδριο συμμετείχαν εξήντα περίπου σχολεία από όλη την Ελλάδα και η προσέλευση του κοινού ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Η εργασία των μαθητριών απέσπασε πολλά θετικά σχόλια και ενθουσίασε, καθώς ήταν δημιούργημα μόνο των παιδιών. Την εποπτεία για την σύνθεση και παρουσίαση της εργασίας είχε ο θεολόγος καθηγητής του Σχολείου κ. Τζουμερκιώτης Δημήτρης, ο οποίος και παραβρέθηκε  στην παρουσίαση......

    Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στο Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Βόνιτσας κ. Λιακόπουλο Θεόδωρο, ο οποίος πάντα ενθαρρύνει και στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και δράσεις καθώς και στις μαθήτριες που συμμετείχαν στο Συνέδριο, δίνοντας το μήνυμα ότι πραγματικά αξίζει μέσα από το Σχολείο να αντλούμε τη χαρά της δημιουργίας και την ομορφιά της συμμετοχής.






4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον δάσκαλό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και για τη σκέψη και για την προσπάθεια και για το αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σε όλους για την σξιόλογη προσπάθεια. Επιτέλους να ξεφύγουμε λίγο από τη μιζέρια και τη μονοτονία της Βόνιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στους καθηγητές και γονείς που ενθάρρυναν, βοήθησαν, επέβλεψαν την εργασία τους. Με τον Υπουργό Παιδείας που τους έλαχε, ας τη θεωρήσουν σαν μια από τις τελευταίες δημόσιες εκδηλώσεις. Σύντομα θα μιλάμε για το κατ' εξοχήν συστατικό συνοχής του ελληνικού έθνους, στα νέα κρυφά σχολειά που θα ιδρύσουν οι πατριώτες Έλληνες, σε πείσμα των ψευδολόγων ιδεοληπτών που μας κυβερνούν σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο