Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Κώστας Σύρρος: «Βουλευτής με ήθελε για ορτινάτζα του»

Αποκαλυπτική συνέντευξη του απερχόμενου Προέδρου της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»


Ποιους δείχνει… ως υπαίτιους του κλίματος εσωστρέφειας στην τοπική ΝΔ – Γιατί δεν διεκδικεί ξανά την ηγεσία της ΝΟΔΕ

       Πολιτικές «ρουκέτες» εξαπέλυσε ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Σύρρος μιλώντας για όλους και για όλα στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» ενόψει των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη των νέων διοικουσών επιτροπών στις κομματικές και δημοτικές οργανώσεις της ΝΔ. 
     Ο κ. Σύρρος ξεκαθάρισε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι δεν πρόκειται να κατέλθει εκ νέου ως υποψήφιος για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας αναφέροντας ότι ο λόγος είναι διττός. 
    «Κυρίως οδηγήθηκα στην απόφαση αυτή για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους αλλά και για λόγους συνέπειας. Τι θέλω να πω με αυτό; Από την στιγμή που είχα ταχθεί στις εσωκομματικές εκλογές με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, προτάσσοντας ως κύριο χαρακτηριστικό την ανανέωση, σε περίπτωση που διεκδικούσα ξανά την ηγεσία της τοπικής κομματικής οργάνωσης θα ήμουν ασυνεπής σε αυτά που πίστευα και έλεγα......



   Στη διαδρομή των έξι ετών που διετέλεσα Πρόεδρος στη ΝΟΔΕ έζησα ευχάριστες και δυσάρεστες καταστάσεις. Αρκεί να σας πω ότι κατά το παρελθόν, Βουλευτής του κόμματος στο νομό –ο οποίος μάλιστα είναι εν ενεργεία- έφτασε σε σημείο να με απειλεί ακόμα και για την δουλειά μου, επειδή απλά δεν μετατράπηκα σε «ορτινάτζα» του. Ήθελε να ελέγχει τα πάντα στην οργάνωση. Ακόμα και το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στις λίστες του κόμματος. Αυτό εγώ δεν μπορούσα να το δεχθώ. Αλλά δυστυχώς ακόμα και σήμερα κάποια πολιτικά πρόσωπα συνεχίζουν να παρεμβαίνουν στα εσωτερικά του κόμματος και μάλιστα με ωμό τρόπο. Είναι πραγματικά δυσάρεστο που αυτή την περίοδο Δήμαρχος του νομού μας, παρενέβη με άσχημο και άκομψο τρόπο στην εσωκομματική διαδικασία. Ήθελε να επιβάλει την δική του υποψηφιότητα. Όλα αυτά κάποια στιγμή πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν».
       Σε ότι αφορά τους δύο «μονομάχους» για την ηγεσία της τοπικής ΝΟΔΕ Φώτη Τσόλκα και Τάσο Σκαρμούτσο, ο κ. Σύρρος δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιόν από τους δύο θα στηρίξει αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι σέβεται απόλυτα τον αγώνα και των δύο υποψηφίων χωρίς να κρίνει σκόπιμο και σωστό να δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του, καθώς μια τέτοια του κίνηση θα δημιουργούσε διασπαστικές τάσεις στο κόμμα.
      Ο ίδιος πάντως όπως τόνισε, μπορεί πλέον να μην συμμετέχει ενεργά στο κόμμα, ωστόσο από άλλο μετερίζι και εξωθεσμικά πλέον θα παρεμβαίνει για την ανάδειξη τοπικών ζητημάτων. Τέλος χαρακτήρισε θετική την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας ότι φέρνει νέο αέρα στη ΝΔ, αν και θα πρέπει να αποφύγει λανθασμένες επιλογές στο στενό του επιτελείο που μπορεί να του κοστίσουν στο μέλλον.

Νίκος Αγγελόπουλος
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 
http://sinidisi.gr/

4 σχόλια:

  1. ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΙ ΑΣΗΚΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια - έστω και καθυστερημένα - για την αυτογνωσία σου. Στο καλό.
    Είναι χαρακτηριστικό των τύπων του είδους σου, όταν πλέον φεύγουν από τη καρέκλα, να εξαπολύουν γενικές κατηγορίες με υπονούμενα, αποδεικνύοντας το χαρακτήρα τους.
    Πές μας Σύρε ποιος σε απείλησε ; Για να τονν περιποιηθούμε εμείς οι ψηφοφόροι ;
    Αλλά δεν έχεις .... κότσια να αποκαλύψεις όλους αυτούς που μολύνουν με τη παρουσία του τη ζωή του τόπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο εν ενέργεια βουλευτής που έπαιρνες απο το χέρι σε καθε κομματική (friends only) εκδήλωση,και που είχες μετατρέψει μια νοδδε σε εκλογικό του κεντρο δεν σε θέλει για ορντινατζα;; Για ρώτα τις κομμώτριες στο αγρινιο ωραίο παιδί ο Χατζηδάκης;;; Δεν θα λείψεις σε κανεναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο εν ενέργεια βουλευτής που έπαιρνες απο το χέρι σε καθε κομματική (friends only) εκδήλωση και είχες μετατρέψει σε εκλογικό του κεντρο τη νοδδε δεν σε εχει για ορντινατζα;;; Σαράντα Αγρινιωτισες κομμώτριες ομολογούν... Πολυ ωραία η χωρίστρα του Χατζηδάκη. Δεν θα λείψεις σε κανεναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο