Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ της ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Ενώ η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ,  με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ και συνοδοιπόρο τον αντιδήμαρχο κ. Θ. ΣΤΟΥΠΑ, συνεχίζει τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ χειρισμό ΚΑΙ του σοβαρού αυτού προβλήματος! 

       Ολόκληρη η Αιτωλοακαρνανία με πρωτοβουλία των δύο μεγαλύτερων δήμων του νομού, το ΑΓΡΙΝΙΟ και το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, είχαν ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις και κινητοποιήσεις για τα προβλήματα του συστήματος Υγείας του νομού από μηνών, προκειμένου να πετύχουν την αναβάθμισή του και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας. 
         Ενημέρωσαν σχετικά τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς, επαγγελματικούς  συλλόγους, δημοτικές παρατάξεις, κ.λπ. και κάλεσαν σε συσκέψεις και κινητοποιήσεις
      Αναφέρω μόνο τρία παραδείγματα αυτής της εγρήγορσης και δραστηριοποίησης των άλλων δήμων του νομού:  
Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016: Πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη φορέων για το Νοσοκομείο Αγρινίου και τις δομές Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία.
Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016: Αποφασίζονται Παν- Αιτωλοακαρνανικές μαζικές κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια.
Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2016:  «Βουλιάζουν» πραγματικά οι δύο κεντρικές πλατείες του Αγρινίου και του Μεσολογγίου από το ηχηρό «παρών» χιλιάδων Αιτωλοακαρνάνων για την υπεράσπιση του κοινωνικού αγαθού της υγείας και την δημόσια και δωρεάν παροχή του καθώς και την απαίτηση για πλήρη και εύρυθμη λειτουργία των δύο νοσοκομείων της περιοχής και του συνόλου των δομών υγείας του νομού. Τα συλλαλητήρια άρχισαν με χαιρετισμό του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά. Σε ένδειξη συμπαράστασης, όλα τα καταστήματα, οι τράπεζες, τα επιμελητήρια, οι δημόσιες υπηρεσίες και τα σχολεία παρέμειναν κλειστά.

Ο δικός μας δήμος ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ που ήταν σε όλα αυτά;  Έρχεται τώρα εντελώς προσχηματικά, και κατόπιν εορτής  (μόλις χθες 3 Μαρτίου 2016)  να καλέσει τους δημότες μόνο της ΚΑΤΟΥΝΑΣ για ενημέρωση και μετάβαση στο Αγρίνιο την Κυριακή 11 Μαρτίου για διαμαρτυρία στη σχεδιασθείσα υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας !! 
      -Πότε κάλεσε τους συλλογικούς φορείς όλου του δήμου για ενημέρωση, συντονισμό και κινητοποιήσεις ώστε έγκαιρα και συντονισμένα να διεκδικήσουμε το μέγιστο δημόσιο αγαθό της ΥΓΕΙΑΣ των δημοτών μας; Δυστυχώς ποτέ ! 
      -Πότε έφερε το πρόβλημα στο Δημοτικό Συμβούλιο για ενημέρωση, απόφαση και κοινή διαπαραταξιακή δράση στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων στο νομό; Δυστυχώς ποτέ ! 
       Γιατί αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας ΜΥΤΙΚΑ και υποβαθμίζεται της  ορεινής και αποκομμένης ΚΑΤΟΥΝΑΣ; 

     Δικαιώνομαι δυστυχώς όταν χαρακτηρίζω το Δήμαρχο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ανεπαρκή στα καθήκοντά του και υποκριτή, όπου οι ερασιτεχνικοί και υποκριτικοί του χειρισμοί σε μείζονα προβλήματα του δήμου, βλάπτουν σοβαρά το δημόσιο συμφέρον! 





ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
(στρατηγός) 
Δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου-Βόνιτσας της μείζονος αντιπολίτευσης «ανοικτός δήμος».

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ,ΚΛΟΟΥΝ,ΣΠΑΤΑΛΕΣ,ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ.ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΑΝ;ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ;ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ;Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΤΟ ΙΚΑ ΑΚΟΥΕΙ;ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΡΑΓΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΩΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ;Η ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ;Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΕΣΟΔΑ;ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ;Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;
    ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΟΙ 2-3 ΣΟΒΑΡΟΙ ΔΗΜΟΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΤΙ ΛΕΝΕ; ΤΟ KATOYNANEWS ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.....ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στρατηγε !
    Στο Αγρινιο αυριο Κυριακη 6/3/16 στις 11 το πρωι
    Η εκτη υγειονομικη περειφερεια διοργανωνει διαβουλευση για την υγεια !
    Οι προηγουμενες κυβερνησεις ποτε διοργανωσαν τετοιες συζητησεις
    Στρατηγε ! για να ξερουμε και τι ψηφιζαμε τοσα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να ξέρουμε με τους σημερινούς Κοντονήδες του αποφασίζουμε και διατάζουμε. Κάποιοι άλλοι λιγότερο δημοκράτες Υπουργοί έκαναν διαβούλευση.Δεν το πιστεύω.
    http://www.opengov.gr/cultureathl/?p=5237

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο