Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Νεκρός από Η1Ν1 48χρονος από την Πεντάλοφο


   Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» άφησε την τελευταία του πνοή από τον ιό Η1Ν1. Η κηδεία θα γίνει αύριο Πέμπτη και ώρα 11 το πρωί στην  Πεντάλοφο Αιτωλ/νίας.
    Σε πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες η τοπική κοινωνία της Πενταλόφου και των Αγράφων στην Ευρυτανία από την είδηση του θανάτου του Κώστα Δ. Αρωνιάδα.

     Έχασε τελικά τη μάχη με το θάνατο ο 48χρονος από την Πεντάλοφο ο οποίος βρισκόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 50 περίπου ημέρες επειδή είχε προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1.....


      Ο άτυχος 48χρονος πατέρας τριών παιδιών πριν από ενάμιση περίπου μήνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και απαιτείται η εισαγωγή του σε ΜΕΘ. 
     Όμως παρόλες τις προσπάθειες ήταν αδύνατον να βρεθεί κρεβάτι και έτσι μετά από παρεμβάσεις βρέθηκε θέση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου. 
   Επειδή, όμως, η υγεία του είχε επιβαρυνθεί πολύ χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας όπου χθες το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
aixmi-news


Νεκρός από Η1Ν1 48χρονος από την Πεντάλοφο

Η κηδεία θα γίνει αύριο Πέμπτη και ώρα 11 το πρωί στην  Πεντάλοφο Αιτωλ/νίας
  Σε πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες η τοπική κοινωνία των Αγράφων στην Ευρυτανία από την είδηση του θανάτου του Κώστα Δ. Αρωνιάδα.
    Ο 48χρονος, ο οποίος πριν ενάμισι μήνα  προσβλήθηκε απ’ τον ιο Η1Ν1, έχασε την μάχη με τον θάνατο και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τις πρωινές ώρες σε νοσοκομείο της Αθήνας.
     Η είδηση του θανάτου, ενός αγωνιστή της ζωής, ενός καλού ανθρώπου και πατέρα τριών ανήλικων τέκνων, έπεσε σαν κεραυνός τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Επινιανά Αγράφων όσο και στην Αιτωλ/νία , βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους οικείους του.
    Η κηδεία του 48χρονου θα γίνει αύριο Πέμπτη, και ώρα 11 το πρωί στον Ιερό Ναό  Αγίας Σωτήρας στην Πεντάλοφο Αιτωλ/νίας όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια.

prasiaonline.blogspot.gr

http://www.agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο