Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΒΟΝΙΤΣΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016 και τα «Ακατάλληλα» φαλλικά σύμβολα…

(Ακατάλληλες) φωτογραφίες

       Με έντονη διάθεση για γλέντι η Βόνιτσα, χθες Καθαρά Δευτέρα, αναβίωσε για μια ακόμη χρονιά  το αποκριάτικο θρηνητικό δρώμενο του Γληγοράκη/Αχυρένιου  που έχει τις ρίζες του στις διονυσιακές γιορτές της άνοιξης και της γονιμότητας. 
     Με πολλά άρματα και δεκάδες καρναβαλιστές η Βόνιτσα μετατράπηκε από νωρίς το πρωί σε έναν απέραντο τόπο γλεντιού. Φέτος όμως το καρναβάλι ήταν επηρεασμένο και εμπλουτισμένο με νέα στοιχεία όπως τα γνωστά φαλλικά ομοιώματα, υιοθετώντας έναν άλλο τρόπο διασκέδασης ανάλογο με τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. 
     Βέβαια υπάρχουν και αντιδράσεις από τους παλιούς Βονιτσάνους που λένε ότι  βλάπτει τα χρηστά ήθη και έθιμα, μεταβάλλεται το δρώμενο σε ένα δημόσιο θέαμα παραβιάζοντας την αυθεντικότητά του  και δεν συμβάλει στη συντήρηση της τοπικής Παράδοσης......... 

Δείτε τις (Ακατάλληλες) φωτογραφίες…





















ΓΛΗΓΟΡΑΚΗΣ/ΑΧΥΡΕΝΙΟΣ  2016
Μια εκδοχή υποστηρίζει, ότι το σημερινό δρώμενο αποτελεί εξέλιξη του παιχνιδιού των παιδιών της Περιοχής Κόκκινου της Βόνιτσας σε βάρος ενός γραφικού τύπου με τα χαρακτηριστικά του Γληγοράκη (ρακένδυτος, με οξύ πνεύμα και υπερμεγέθη σεξουαλικά όργανα):

Οι φωτο του Γληγοράκη είναι του Θανάση Παλούκη














30 σχόλια:

  1. Δήμαρχε αυτά είναι αθλιότητες. Οι υπεύθυνοι πρέπει να παραιτηθούν αμέσως.Αν όχι, ζητείστε τις παραιτήσεις τους. Διαφορετικά ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίσχος και ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι παλιοί να μας πουν τι τυπου λέξεις λέγαν. Την πουτσοκαινη από πότε την λένε ; Πέος δεν έβαλαν ή έβγαλαν ποτέ στον Γληγοράκη ; Για δέστε εσείς οι παλιοί φωτογραφίες από το 2000 , το 2002 , το 1998 , το 1995 και μετά να μιλήσουμε για ήθη και έθιμα. Οι Βονιτσάνοι που εχουν πάει στρο καρναβάλι της Ξάνθης δεν έχουν δει ή ακούσει για Πέ..Ι και μ....Α. Εσύ ξηρομερο δεν έχεις γράψει ποτε για sex , στύση, οργασμό και στάσεις; Αντε όλοι οι παντογνώστες εδω μαζεύτηκαν . Μακριά από τον γρήγορη γιατί δεν σας αξίζει. Όποιος θέλει να έρθει του χρόνου για να μας κάνει μάθημα , καλοδεχούμενος.
    Ένας από τους Γληγοράκιδες.
    Φιλιά και του χρόνου
    Χαλαρώστε λίγο και απολαύστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιό κάτω από τον πάτο! Το τερματίσανε οι Βονιτσάνοι...Κ-Α-Τ-Α-Ν-Τ-Ι-Α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. STON BLAXIKO GAMO NYFH KAI GMAMPROS IDIO FYLO STHN VONITSA AISXRA.TI ALLO AKOMA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίσχος...... ντροπή....... Το επίπεδο της αγαπημένης μου πόλης εξελίσσεται σε υποβάθμιση..... Ντροπή σε εσάς κύριε δήμαρχε και στο προσωπικό σας που επιτρέπουν να γίνονται τέτοιες ηλιθιότητες....... Ποιο κάτω δεν υπάρχει, καταφέρατε και πιάσατε τον πάτο...... Ουστ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημοτικοί Σύμβουλοι σταματήστε τη κατηφόρα στο τόπο μας. Κάποιοι ήρθε η ώρα να τους απομονώστε. Διαφορετικά ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Η κατάντια αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας πορείας. Τι άλλο θέλετε να δείτε; Αντιδράστε, μιλήστε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άθλιες, Αθλιότητες, Αθλίων υποκειμένων. Λάκια, Αντιδήμαρχε Οικονομικών , βλέπεις που πάνε τα λεφτά; Συμφωνείς με αυτή τη φαυλότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς 9.04
    χαλάρωσε λίγο ρε φίλε, δεν στον παίρνει κανένας τον Γληγοράκη ειδικά έτσι όπως έχει καταντήσει. Μην αγχώνεσαι, ολοδικός σου είναι.
    Κάθε χρόνο και παρακάτω το επίπεδο...άρε Βονιτσάρα, μπορείς και χειρότερα (στο καρναβάλι αναφέρομαι)
    Τέλος, σκέψου λίγο τους γονείς που παίρνουν τα παιδιά τους και τα πάνε να δουν την παρέλαση, για ποιο λόγο ρε φίλε να βλέπουν τα παιδάκια τους, τους φαλούς κτλ κτλ και να ακούνε τόσες βρισιές όσες δεν έχουν ακούσει όλο το χρόνο; Για να δείξουν μερικοί τάχα τη μαγκιά τους και την αθυροστομία τους;
    Επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν τάχα τάχα αστεία με τέτοιες χαζομάρες; Ξεπεράστε τα αυτά μερικοί. Είμαστε στο 2016, καλά είναι τα έθιμα, αλλά όχι όσο πάμε να κατεβάζουμε το επίπεδό τους πιο κάτω κάθε χρόνο. Αυτό δεν είναι αγάπη για το έθιμο φίλε, είναι εκφυλισμός και κατάντια.
    Και ειδικά αυτή η κοροιδία που γίνεται για τα Ιερά της πίστης μας, προσωπικά, δεν μ'αρέσει να βλέπω κάποια άτομα, να εμπαίζουν ότι θεωρώ ιερό και το σέβομαι, όπως πχ το ράσο και τον Σταυρό. Είναι κατάντια αυτό που γίνεται κάθε χρόνο στον Γληγοράκη και ασέβεια προς την πίστη των περισσοτέρων. Ντροπή μόνο και κατάντια. Αυτό δεν είναι έθιμο πολιτισμικό φίλε. Δεν είναι πολιτισμός να προσβάλεις την θρησκεία του άλλου.
    Είναι κρίμα σε μια Βόνιτσα, που ένας ιστορικός είχε πει ότι έπρεπε να λέγεται "Εκκλησούπολη" εξαιτίας των πολλών εκκλησιών που έχει διάσπαρτες, να περισσεύει η ασέβεια ορισμένων κατοίκων και οι υπόλοιποι να χαζογελάνε με τί; Με αυτούς που ντύνονται ιερείς και φορώντας τον σταυρό κάνουν τα όσα αίσχη μπορείς να φανταστείς? Λίγη ντροπή. Μετά μην απορείτε μερικοί, γιατί ο τόπος πάει από το κακό στο χειρότερο. Αντί να τρέχετε στην Αγία Παρασκευή, που ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα γιορτάζαμε το θαύμα της, τρέχατε όλοι να δείτε τα καρναβάλια.... τί να πεις.
    Και αυτό το "έθιμο" ακόμη πρέπει να αλλάξει και να γίνεται, αφόσον είναι δύσκολο να καταργηθεί ή να αλλάξει φυσιγνωμία και να γίνει πιο πολιτισμένο, να γίνεται Κυριακή, όχι Καθαρά Δευτέρα. Η Καθαρά Δευτέρα, ως ημέρα είναι ιερή και σημαίνει αρχή αγώνα και προετοιμασίας για το Πάσχα. Δεν είναι μέρα για γλέντια και χορούς. Μην μου πείτε ότι έτσι είναι το έθιμο, ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ, το έθιμο άνθρωποι το κάνουν, άνθρωποι μπορούν και να το αλλάξουν. Άλλωστε όπως έχει καταντήσει, σιγά την απώλεια.
    Καλή Σαρακοστή και καλό αγώνα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσείς όλοι οι άντρες που έχετε ντυθεί με φούστες, καλτσόν κτλ κτλ, σε τι διαφέρετε από τους ομοφυλόφυλους και τις "παρελάσεις" τους; Σκεφτείτε το την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον από αυτούς και θα τον αποκαλέσετε "αδερφή" κτλ κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΒΓΑΛΕ Ο ΓΛΗΓΟΡΗΣ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΟΞΩ ΚΑΙ ΣΚΙΑΧΤΚΙΑΝ ΟΙ ΘΕΟΥΣΟΙ ΚΑΙ ΘΙΧΤΙΚΙΕ Η ΑΝΤΙΠΟΥΛΙΤΕΥΣΗ. ΡΕ ΤΙ ΟΝΕΙΡΑ ΒΛΕΠΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΤΕ;
    ΝΑ ΣΠΩ ΕΓΩ 10.45 , 12.08 ΚΑΙ 1,05 . ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΤΕ ΕΝΑ ΓΛΗΓΟΡΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΣΑΣ . ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΓΛΗΓΟΡΙΙΙΙΙΙΙΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΑ ΟΞΟ ΚΑΙ ΞΕΠΑΓΙΑΣΕ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ .
    ΑΧ ΓΛΗΓΟΡΗ ΜΟΥ
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΡΙΠΤΙΖ . ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω φίλε στραβώθηκα απτά ορθογραφικά.

      Διαγραφή
  12. Έτσι μπράβο παιδιά ! Βγάλτε τον έξω γιατί εδώ και χρόνια έχει κυριαρχήσει το νινί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΟΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γληγοράκης ΠΕΤΥΧΕ εφόσον όπως φαίνεται καθαρά τάραξε τα λυμνάζοντα ύδατα και τα κολημένα μυαλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το κακόγουστο θέαμα δεν είναι πολιτισμός. Είναι κοινωνική παρακμή αίσχιστου είδους. Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Κοινωνικού Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης οφείλουν να παραιτηθούν. Δήμαρχε αντί να χορεύετε, προβληματιστείτε που οδηγείτε ο τόπος μας με αυτές τις αθλιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δήμαρχε , σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητήστε τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης για το κατάπτυστο θέαμα. Δεν είναι πολιτισμός η φαυλότητα. Ο καθένας στον ιδιωτικό του χώρο ή στη παρέα του μπορεί να κάνει ότι θέλει. Όταν όμως κάνει εκδηλώσεις ο Δήμος υπάρχει ένα πλαίσιο κινήσεων και συμπεριφορών. Εδώ η κατάσταση έπιασε πάτο. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ. Σε αντίθετη περίπτωση είστε συνυπεύθυνος για αυτό το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα καρναβαλικα δρώμενα εμπεριέχουν εξ ορισμού και διαχρονικά φαλλικά και βωμολοχίες. Τα υπόλοιπα είναι υποκρισία καθωσπρεπισμος και ατακτοποιητη σεμνοτυφια. Ευτυχώς μέχρι τώρα σας τη γλίτωσε ο Αριστοφάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ; ΤΟ "ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΎ" και "ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ" ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ Κ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΣΕΜΝΟΤΥΦΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΙΣΕ ΜΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΌΦΕΛΟΣ, ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΟΥ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.

      Διαγραφή
  18. Ηθελα να ηξερα καποιος απτους αντιδημαρχους η ο ιδιος ο δημαρχος δεν ηταν εκει;αν ηταν πως ενιωθαν οταν τα εβλεπαν;περιφανια για το τοπο τους;ντροπη σας.εγω ειχα ερθει πρωτη κ τελευταια φορα περσυ κ απο τοτε ειπα οτι δεν θα ξαναπαω γιατι ηξερα τι θα δω.ντροπη σας ανηθικοτητες.νοημοσυνη εχετε καθιστε να σκεφτειτε πως να το μετατρεψετε σε κατι ωραιο.το καρναβαλι ειναι να περνουν καλα ολοι,υπαρχουν και παιδια εκει.κυριε δημαρχε καντε κατι δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα,υπαρχουν και παιδακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. προς 7.54,
    σιγά ρε ¨βαρβάτε", χαλάρωσε λίγο... δηλαδή σύμφωνα με το μυαλό και την αντίληψη που έχεις για τα πράγματα, για την αντίδραση αυτή φταίνε είτε οι θεούσοι (και όχι θεούσιοι όπως το γράφεις), είτε η αντιπολίτευση...δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του για τον τρόπο που κάθε χρόνο το έθιμο του Γληγοράκη πάει από το κάκό στο χειρότερο....γι' αυτό σου λέω είναι θέμα αντίληψης...δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...
    και στο κάτω κάτω επέτρεψε στον καθένα να έχει την άποψή του. Ξέρεις, στον κόσμο που ζούμε, δεν υπάρχουν μόνο θεούσοι και αντιπολίτευση, κοίτα γύρω σου...
    όσο για το στριπτίζ, κάνε ότι γουστάρεις φίλε, με οτι φτιάχνεται ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δε χρειάζονται επιχειρήματα κύριε συντάκτα 4.57 με τα κεφαλαία. Λίγο ξεφύλλισμα σχετικά με το διονυσιασμό και τις όντως διαχρονικές επιβιώσεις και μετασχηματισμούς του στις καρναβαλικές εκδηλώσεις ανα τους αιώνες. Το χιουμορ και η βωμολοχία είναι διαλυτικά και ανατρεπτικά στο συμβολικό επίπεδο κάθε κατεστημενου δόγματος. Η αναγκαία βεβήλωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΤΟ "ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΒΕΒΉΛΩΣΗ" ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΊ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΑΙ ΠΧ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΧ. ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΊΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΎΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΈΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΕΘΙΜΟ; ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΠΟΙΟ ΤΟ ΌΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΈΤΟΙΟ ΘΕΑΜΑ;

      Διαγραφή
  21. Αγαπητέ 7.23 (με τα κεφαλαία again)τα επιχειρήματα μπορείτε να αναζητήσετε διαβάζοντας το δοκίμιο του Freud περι χιούμορ και το αντίστοιχο του Bergson περί γέλιου. Σε ό,τι με αφορά Θα περιοριστώ (και δεν θα επανέλθω)να σας παραθέσω το στίχο του Καββαδία που λέει πως ό,τι συνδέει τα πορνεία, τις πλώρες των καραβιών και τους καθολικούς ναούς είναι πως τους λείπει το φως, η ευρυχωρία και η χαρά. Ο νοών νοείτω..Επίσης η ταινία chocolat θα ήταν εξίσου κατατοπιστική για το σακάτεμα της επιθυμίας που φέρνει η υποταγή σε δογματα και κανόνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδη ολοι σας δεν εχετε ιδεα για τον γληγορακη , να σας θυμησω οτι το συγκεκριμενο καρναβαλι ειναι αισχρου τυπου και ετσι ηταν παντα . Τωρα αν εσεις ειστε του πολιτισμου και εχετε νιωσει ντροπη για το καρναβαλι ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΤΕ. Δεν ειδα κανεναν εκει να ντρεπετε οταν οι μαθητριες κανανε αυτα αλλα ειδα μονο ατομα να γελανε και να τραβανε βιντεο. Η ντροπη ειναι για εσας γιατι δεν εχετε ιδεα για το συγκεκριμενο καρναβαλι και δεν εχετε ιδεα απο ιστορια και αν νιωθετε ντροπη για αυτο καντε ακριβως αυτο που λεει το τοπικο καρναβαλικο συνθημα που με λεμε εδω στην Βονιτσα και ειμαι σιγουρος οτι το ξερετε καλα. Αφηστε το καρναβαλι για εμας που ειμαστε απολιτιστοι και το γουσταρουμε με χιλια ετσι οπως ειναι και εσεις τραβατε την αλλη φορα στην πατρα να κουνατε σημαιουλες και τετοια..

    Με αγαπη και πολλα φιλακια
    Οι μαθητριες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άντε να ανοίξεις κανενα βιβλίο κορίτσι μου, έρχονται και εξετάσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς τις μαθήτριες..., μην παρασύρεστε από το νεαρό της ηλικίας και αντί να ασχολείστε με τον Γληγοράκη, πιάστε κανένα βιβλίο γιατί πλησιάζουν και οι εξετάσεις, άντε μπας και περάσετε σε καμιά σχολή, να φύγετε και λίγο παραπέρα από τη Βόνιτσα να "ανοίξει" το μάτι και το κυριότερο, το μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. προς 8.49
    σου έχω απαντήσει ηδη, αλλά η γνωστή σε όλους πλέον για την λογοκρισία της ¨συντακτική ομάδα" του ξηρομεροnews, επέλεξε να μην δημοσιεύσει το σχόλιό μου. Δεν πειράζει, είναι γνωστή πλέον η τακτική και η λογοκρισία τους, σε όλους όσους παρακολουθούν το site. Παρ'όλα αυτά δε νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε και παραπάνω με το συγκεκριμένο θέμα. Καλή Σαρακοστή σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΑ ΑΠΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ .... ΑΙΣΧΟΣ... ΚΑΤΑΝΤΙΑ... ΑΝΙΘΗΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο