Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Βοήθεια και χρήματα στον καρκινοπαθή από την Κατούνα (φωτο)

Μεγάλη και συγκινητική υπήρξε και εξακολουθεί να είναι η ανταπόκριση πολιτών, συλλόγων και φορέων, όχι μόνον από την Αιτωλ/νία, αλλά από όλη την Ελλάδα, μετά την γνωστοποίηση του δράματος που ζει ένας 48χρονος καρκινοπαθής από την Κατούνα......


Μόνος, χωρίς τα ελάχιστα για αξιοπρεπή διαβίωση, διανύει ουσιαστικά τις τελευταίες στιγμές του, αφού η ασθένεια του βρίσκεται σε τελικό στάδιο . Δίπλα του βρίσκεται η άπορη αδερφή του και μόνη βοήθεια έως τώρα προσέφεραν με τα πενιχρά μέσα που είχαν η τοπική ενορία, γείτονες και ο Αγροτικός Σύλλογος Κατούνας.
Όμως, μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα μέσα από την εφημερίδα «Συνείδηση» και την αναδημοσίευση του από άλλα τοπικά ΜΜΕ , δημιουργήθηκε ένα κύμα αλληλεγγύης που ξεπέρασε τα στενά όρια της Αιτωλοακαρνανίας.
Πολίτες και Σύλλογοι, από διάφορες περιοχές του νομού, την Πάτρα το Αίγιο, τα Γρεβενά, την Αθήνα, την Ιθάκη, τα Ιωάννινα και αλλού προσέτρεξαν,  έστειλαν βοήθεια που συγκεντρώθηκε στα γραφεία της εφημερίδας «Συνείδηση» στην οδό Δεληγιώργη 3 στο Αγρίνιο (τηλ. 26410-39410 και 39411) ενώ συγκεντρώθηκε και ένα χρηματικό ποσό.
Σήμερα το απόγευμα η εκδότρια της εφημερίδας κ. Νάντια Σαμαρά και ο δημοσιογράφος Κώστας Καρακώστας, παρέδωσαν στην οικογένεια τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν καθώς και τα χρήματα που δόθηκαν, μέσα σε κλίμα συγκίνησης (φωτο).
Η προσπάθεια πάντως δεν σταματά εδώ. Είδη πρώτης ανάγκης συνεχίζουν να συγκεντρώνονται στα γραφεία της εφημερίδας και στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Κατούνας, ενώ έχει ανοίξει και ειδικός λογαριασμός στο όνομα της αδερφής του καρκινοπαθούς , από τον Σύλλογο Κατουνιωτών της Αθήνας και την τοπική ενορία.
Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική)
Αρ.Λογ. 6271112561108
ΙΒΑΝ: GR0201712710006271112561108





agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο