Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα ο χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου



                    Σε ζεστή ατμόσφαιρα διεξήχθη ο χορός του Πολιτιστικού συλλόγου Παπαδαταίων  Ξηρομέρου «Ο Άγιος Νικόλαος»  χθες Κυριακή μεσημέρι 30 Μαρτίου, στο κέντρο «ΙΣΤΡΙΑ GRILL» του συγχωριανού  τους Νίκου Μπελέχρα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. 
      Στην όμορφη εκδήλωση ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους καλεσμένους και τους και ευχήθηκε υγεία και καλή διασκέδαση. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, οι οικογένειες τους και οι φίλοι τους πέρασαν ένα θαυμάσιο μεσημέρι αφού το φαγητό ήταν υπέροχο, το περιβάλλον μαγευτικό και ήταν πλούσιες οι μελωδίες από την ορχήστρα.....

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ.....


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: 
Βασίλης Μουρκούσης Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου, π. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Παντελής Ψηλός, Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου. 
Από την Ομοσπονδία Ξηρομέρου ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κοθρούλας, ο Γ. Γραμματέας Θανάσης Γεροδημήτρης,  η Ταμίας Μαρία Μαντζάνα και Γ. Γραμματέας Συλλόγου Μοναστηριακιωτών, ο Οργανωτικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Βασίλης Μπουρνάζος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπέλου Γιώργος Τσέλιος, η Πρόεδρος Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ελένη Σάββα, από το Σύλλογο Φυτειωτών ο Αντώνης Μπενέκος και ο Δήμος Κουτσομπίνας, ο πολιτευτής του Νομού μας με το ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ζαρέντης, από το Σύλλογο Μοναστηρακιωτών ο Διονύσης Πετρόπουλος.


































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο