Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Αντιδήμαρχος Ντίνα Κουμανδράκη- Σαμαρά προς Γ. Λύτρα: Ο λαϊκισμός δεν ωφελεί τον τόπο μας


         Σχετικά με το αίτημα της Δημοτικής Παράταξης «Μέτωπο Αλλαγής» για την  άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξη ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ, η Αντιδήμαρχος  και πρόεδρος της  Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου Κωνσταντίνα Κουμανδράκη- Σαμαρά προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  
 
«Αγαπητέ κύριε Λύτρα,
     Το ενδιαφέρον σας για το Νηπιαγωγείο Αστακού και εν γένει τις άλλες σχολικές μονάδες του Δήμου Ξηρομέρου κρίνεται μάλλον κάπως …όψιμο.
     Γιατί τόσο καιρό δεν φέρνατε πρόταση για επείγουσα σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Νηπιαγωγείο Αστακού η τα προβλήματα των άλλων σχολικών μονάδων του Δήμου Ξηρομέρου;......

 
     Η έστω δεν υποβάλατε ερώτηση η αίτημα προς την αρμόδια  αντιδήμαρχο  και πρόεδρο  της πρωτοβάθμιας σχολικής  επιτροπής, όπως είχατε δικαίωμα από το νόμο;
         Γιατί το κάνατε τώρα, όταν κάποιοι σας μετέφεραν τον διάλογο μεταξύ της Αντιδημάρχου και των γονιών; 
     Η οποία αντιδήμαρχος μετέφερε ουσιαστικά την αγωνία της στους γονείς μετά την καταψήφιση του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και την αναβολή ψήφισης του ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.  

       Γιατί πολύ απλά κύριε Λύτρα δεν σας ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΣΤΑΚΟΥ  Η ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
     Αλλά δράξατε της ευκαιρίας να κερδίσετε στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ τομέα βάζοντας στο κείμενο της ανακοίνωσή σας και μπόλικη δόση ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ.
       Οι δημότες όμως και ειδικά οι γονείς γνωρίζουν ποιος εργάζεται  σκληρά για να δοθούν λύσεις, στα αυξημένα προβλήματα των σχολικών μονάδων .
        Ποιος συνεργάζεται με δάσκαλους και γονείς για να έχουν τα παιδιά μας τις ιδανικές συνθήκες μάθησης.   Γνωρίζουν επίσης  ποιος δίνει την καθημερινή μάχη, στην δύσκολη οικονομική συγκυρία.
         Δυστυχώς για σας κύριε Λύτρα κινήσεις εντυπωσιασμού, στην σημερινή σκληρή πραγματικότητα, είναι απορριπτέες από τους πολίτες »

Κωνσταντίνα Κουμανδράκη- Σαμαρά

19 σχόλια:

  1. ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ Κ.ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ-ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΘΕΣΜΙΚΑ .ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΟΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 15 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΥΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ (ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ),ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΩΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΝ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΖΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΑΡΙΩΤΗΤΑ ΣΟΥ..... ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ!!ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΥΜΠΟΗΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. APO THN MIA EXEI DIKIO H NTINA DEN ENDIAFERTHIKE POTE OYSIASTIKA O LYTRAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΑ. ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΟΛΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΟΤΙ ΠΙΟ ΛΑΙΚΟΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΥΠΑΡΚΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανακοίνωση-Καταγγελία των μαθητών του Καραμούζειου Γυμνασίου Αστακού
    Καταγγέλλουμε τα όσα ειπώθηκαν από ανθρώπους του Δημαρχείου και της Σχολικής Επιτροπής και δηλώνουμε ότι κανείς καθηγητής δε μας «εκβίασε» για να κάνουμε πορεία ως το Δημαρχείο. Ήταν δική μας πρωτοβουλία και το αποφασίσαμε μετά από συζήτηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Σύλλογο των Καθηγητών.

    Δε θα επιτρέψουμε να μας συκοφαντούν με τέτοιο τρόπο και να παίζουν παιχνίδια...
    πίσω από την πλάτη μας. Πρέπει επιτέλους οι άνθρωποι του Δήμου να αναλάβουν την ευθύνη τους για τα προβλήματα του Σχολείου μας κι ας σταματήσουν πια να μας αδικούν με τέτοιο τρόπο.

    Το 15μελές Συμβούλιο
    εκ μέρους των μαθητών του ΚΑΡΑΜΟΥΖΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

    ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΕΒΕΣΤΕ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟΣΑΣ ΚΑΛΟΙ ΥΣΑΣΤΕ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ 1-2 ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ. ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΛΥΤΡΑ? ΟΤΙ ΣΤΟ 99,9% ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ, ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Η ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ "ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ" ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ. ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΤΕΓΚΤΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΕΣ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ. ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ Κ ΛΥΤΡΑ. ΡΗΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΟΙ 2 ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ!!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΙΝ 30 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ? ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΑΤΕ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριε λυτρα πολυ θα θελατε να ειστε στη θεση τησ ΚΥΡΙΑΣ ΝΤΙΝΑΣ!!!
    Συνεχιστε στο ιδιο πλευρο να ονειρευεστε, και οταν ξυπνησετε τα ξαναλεμε.
    δεν κοιτατε τους δικουσ σας που σας εχουν καπελωσει και βαζουν τον γαλουνη μπροστα?
    προσεξτε γιατι την επομενη φορα ουτε δημοτικος συμβουλος δεν θα εγλεγειτε, αλλα μη φοβαστε καπου θα σας βάλει το ΠΑΣΟΚ( αν θα υπαρχει μεχρι τοτε) σε καμια θεση κλητηρα.
    εαν οχι να ρθειτε σε μενα να σας βαλο στο περιπτερο, πιστευο να μπορεσετε να ανταπεξελθετε στα καθηκοντα σας. φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Λύτρα με έκπληξη διάβασα τις δικές σας ανακοινώσεις στο διαδύκτιο. Να σας ενημέρώσω σχετικά για την εύρυθμη λειτουργια των Σχολείων μας μιας και εσείς ουδέποτε ενδιαφερθήκατε μέχρι σήμερα.Εμείς οι εκπαιδευτικοί συζητώντας με άλλους συναδέλφους για την πορεία του εκπαιδευτικού συστήματος και εκπαίδευσης στην Ελλάδα, έχω να σας ενημερώσω οτι σε σύγκριση με άλλους Δήμους που δεν διαθέτουν χρήματα ούτε για την θέρμανση των μαθητών, Ο Δήμος Ξηρομέρου και Ιδιαίτερα η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Κυρία Κουμανδράκη-Σαμαρά έχει σταθεί μέχρι σήμερα δίπλα μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα μας έχει παρουσιαστεί, είτε κτηριακό είτε οικονομικό. Όμως εσείς είναι λογικό να μην τα γνωριζέτε διότι ποτέ δεν ενδιαφερθήκατε για τα παιδιά του Δήμου ως οφείλατε σαν Αρχηγός Αντιπολίτευσης του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα κανεις λυτρα και ξυπνας τους σαμαρικους. σε καλο θα τους βγει αυτο και σε βαρος εσενα. θα σμαζευτουνε τα πραματα. εξαλλου με τετοια αντιπολιτευση ολα ειναι ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυρ. ΑΝΩΝΥΜΟΙ (ΓΝΩΣΤΟΙ) ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΜΟΙΨΕΙ.ΕΓΩ ΘΑ ΜΗΛΗΣΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟ ΣΑΣ,ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ (ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ) ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ Κ ΛΥΤΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η φτώχια φέρνει γκρίνια.. όχι πως όταν έρθει η ώρα της κουτάλας δεν θα βρείτε λύση για την πάρτι σας, ε νοείτε ότι θα βρείτε λύση και θα είστε πάλι, οι ίδιοι και οι ίδιοι στα δημοτικά έδρανα .
    Τα γεγονότα σας προσπέρασαν και σας καπέλωσαν, αναγκαστικά έπρεπε να έρθετε σε αντιπαράθεση, δεν έχετε καμία διαφορά στην πολιτική και τον τρόπο διαχειρίσεις των προβλημάτων αυτό που και οι δύο κάνετε πολύ καλά είναι να κουκουλώνετε και να αδιαφορείτε για τα προβλήματα, μοιράζοντας ότι ψυχούλα σας δίνει η κεντρική εξουσία σε κολλητούς και φίλους κατά τα άλλα είστε ικανοποιημένοι με το να σας προσφωνούν κύριε αντιδήμαρχε ή κύριε σύμβουλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πες τα Γιάννη, ξεμπροστιασε τους όλους ο Δήμος σίγουρα θα δουλέψει γιατί θα κάνουν δυο τρία χατηρακια αλλα με αυτη τη Διοίκηση ο Δήμος δεν σώζεται. Έργα δεν πρόκειται να γίνουν, τσάμπα οι ταμπέλες που μπήκαν και στα μερεμετια που έγιναν μέχρι σήμερα. Εδώ ένας νέος άνθρωπος έκανε κάποιες δωρεές στον Δήμο μας που δεν τις είχαμε δει ποτέ απο τους σωτήρες του Δήμου μας και χωρίς να περιμένει ανταλαγματα, χωρίς ταμπέλες και χωρίς εκβιαστικά δηληματα τύπου σε έχω πληρωμένο και θα λες ότι θέλω εγώ. Ξυπνατε συνδημότες και πιάστε κανένα γιαούρτι με καμία ντομάτα για τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kala e? Kalytera ki apo to grafeio typou ta grafoun autoi. Bre poioi na einai na tous vgaloume kanena 6900 sto onoma kapoiou ergolavou apo tous dikous mas gia na tous eyxaristisoume? As einai Kai 12600 ta lene poly kala. A twra to thymhthyka einai oi ...... Pes to bre paidi mou, oi........ Pes tous mwre pws tous lene ........., pes tous re gamoto........ Aytoi mwre oi ....... Pes tous bre kwsta esy pou tous thymase.... Oi ......... Kala ase tous kseroume kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ....ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ
    1)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ
    2)ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ κ.ΛΥΤΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΨΙΜΟ,ΟΤΑΝ ΠΜΩΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ κ.ΛΥΤΡΑ ΣΤΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ.
    3)ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ.ΣΧΟΛΙΟ Ο κ.ΛΥΤΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ
    4)ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΤΩΡΑ
    Οκ.ΛΥΤΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ,ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΝΤΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΓΑΠΗΤΕ 4.09 ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ.ΕΧΕΙΣ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑ ΕΝΟΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΣΕΣ ΖΩΕΣ.
    ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΜΑΧΑΙΡΑ?
    Η ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΜΑΧΑΙΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?
    ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ?ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ?ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟ Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ?
    Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.Ο ΛΟΓΟΣ?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
    ΔΙΟΤΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο