Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Μάκης Βορίδης στην εκδήλωση ΝΟΔΕ Αιτ/νίας: Παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας


Ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Ν.Δ. στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας

   Η κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς τολμά να συγκρουσθεί με κατεστημένα και πολιτικές  νοοτροπίες δεκαετιών που ευθύνονται για την συσσώρευση της κρίσης των τελευταίων ετών. Απέναντι σε ένα «σύστημα εξουσίας» στηριζόμενο σε αντιπαραγωγικές ιδεολογίες και αντιλήψεις, επιλέγει τη ρήξη με το παρελθόν και την οριστική αποδόμησή του. 
      Από το Μεσολόγγι όπου συμμετείχε στην ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας, ο βουλευτής Αττικής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης απεύθυνε μήνυμα ευθύνης αισιοδοξίας και βεβαιότητας για την Ελλάδα που χτίζεται και πάλι σε γερά θεμέλια και βαδίζει πλέον σε ασφαλή δρόμο παραγωγικής ανασυγκρότησης.......



     Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, τον βουλευτή καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Σύρρος μιλώντας μεταξύ άλλων για τα σοβαρά καθημερινά προβλήματα των πολιτών αλλά και την προοπτική της οριστικής και μόνιμης αντιμετώπισής τους. 
     Όπως είπε «Οι Έλληνες οφείλουμε να συμπαρασταθούμε στην εθνική προσπάθεια μακριά από ακρότητες και αναχρονιστικές συμπεριφορές. Παρόλη την ένταση που υπάρχει στην κοινωνία, τις δυσκολίες και τον προβληματισμό που αντιμετωπίζει ο κάθε ένας μας, παραμένουμε συνεπείς σε αξίες και είμαστε παρόντες σε μια συλλογική προσπάθεια στηρίζοντας τον Αντώνη Σαμαρά στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει για την ανάκαμψη της χώρας».
    Ακολούθως, ο Μάκης Βορίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε επίσης στην αναγκαιότητα ενίσχυσης των ιδιωτικών επενδύσεων ως το μοναδικό μέσο δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο η ελληνική οικονομία θ’ αποκτήσει ισότιμο και ανταγωνιστικό ρόλο. Με πίστη και εμπιστοσύνη στην ικανότητα των ελλήνων, η χώρα όπως είπε μπορεί και έχει τη δυνατότητα να πετύχει. Μπορεί να ανασυγκροτηθεί παραγωγικά, απαλλαγμένη από αγκυλώσεις και δογματικές πολιτικές αντιλήψεις δεκαετιών που δημιούργησαν τα οικονομικά αδιέξοδα.
     Μιλώντας για την αξιωματική αντιπολίτευση και το ρόλο της στην αντιμετώπιση της κρίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. διαπίστωσε αδυναμία απαντήσεων σε ζωτικά ζητήματα που αφορούν στόχευση και στρατηγική στην διαχείριση των οικονομικών, διγλωσσία του αρχηγού της εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς και υπονόμευση βασικών αξιών μέσα από άστοχα οργανωμένες πολιτικές.
       Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά κατέληξε ο Μάκης Βορίδης, υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών, εφαρμόζει τη νομιμότητα και σέβεται τις θυσίες του ελληνικού λαού. Σύντομα δε τα αποτελέσματά τους θα είναι αυτά που θα το αποδείξουν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο