Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Αγρινίου: Δημοπρατείται το νέο κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ


        Δημοπρατείται στις 26 Φεβρουαρίου ένα σημαντικό έργο κοινωνικού χαρακτήρα η «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΔΙΩΡΟΦΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑμεΑ ΜΕΤΑ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ», μετά την έγκριση των όρων δημοπράτησης από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγρινίου........


    
    Η συνολική προβλεπόμενη δαπάνη κατασκευής του έργου ανέρχεται στο ποσό των 5.100.000,00 Ευρώ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα- Πελοπόννησος –Ιόνιοι Νήσοι 2001-2013.
     Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση προβλέπεται η κατασκευή διώροφου κτιρίου όπου θα διαμορφωθούν όλοι οι χώροι θεραπείας, εργαστήρια και γραφεία που απαιτούνται, σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Επίσης, στον υπόγειο χώρο του κτιρίου προβλέπεται η κατασκευή τριάντα θέσεων στάθμευσης εκ των οποίων οι πέντε πληρούν προδιαγραφές ΑμεΑ.
      Το οικόπεδο στο οποίο θα αναγερθεί το κτίριο έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Αγρινίου και με την υλοποίηση του έργου η πόλη αποκτά μια ακόμη σημαντική προνοιακή δομή και δημόσιο σχολείο (Ειδικό Δημοτικό, Ειδικό Νηπιαγωγείο ΕΛΕΠΑΠ).
      Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σχεδιασμός του κτιρίου προβλέπει εγκατάσταση φωτοβολταικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο