Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Έκοψαν την πίτα τους οι Φυτειώτες της Αθήνας


     Σήμερα Σάββατο 26 Ιανουαρίου, το πρωί, πραγματοποιήθηκε κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου αποδήμων Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ, Πατησίων 5, στην Αθήνα.  
         Σε μια λιτή και σεμνή εκδήλωση όπως αρμόζει στην σκιά της μνήμης του Δημήτρη Ζανιά,  ο οποίος ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου και έφυγε από κοντά μας πριν λίγο καιρό, ο νέος Πρόεδρος Αντώνης Μπενέκος μαζί με το διοικητικό συμβούλιο έκοψε την πίτα, ευχήθηκε  σε όλους καλή χρονιά με υγεία και εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του σπουδαίου φίλου Δημήτρη Ζανιά........
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Σπύρος Μπενέκος....      Ο Σύλλογος αποδήμων Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» για πολλοστή φορά δείχνει ότι λειτουργεί σαν οικογένεια και υπήρχε πολύ ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα. 
      Το τυχερό φλουρί το βρήκε ο Ραδιοφωνικός παραγωγός Λάμπης Μαυρέλης και να του ευχηθούμε να είναι πάντα τυχερός στη ζωή του.
       Μετά την κοπή της πίτας δόθηκε  μια μικρή χορευτική παράσταση από το χορευτικό του Συλλόγου.
      Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Αλέκος Σαββας, από την ΠΑΝΣΥ ο Βασίλης Μπουρνάζος, από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Χρυσοβίτσας ο Πρόεδρος Μάκης Ζορμπάς και ο Γραμματέας Γιάννης Χρόνης, ο Π. Πρόεδρος του Συλλόγου Μπαμπίνης Σπύρος Μπενέκος, ο π. πρόεδρος του συλλόγου Φυτειωτών που ήρθε από το χωριό Χρήστος Σαλτογιάννης, ο Ραδιοφωνικός παραγωγός του Μαγεία FM Λάμπης Μαυρέλης, ο βετεράνος πρωταθλητής Αρσης Βαρών και Ελληνορωμαικής Χρήστος Μπενέκος, κ.α.
Καλή χρονιά με υγεία και αρκετή δόση αισιοδοξίας…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο