Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Aνταπάντηση Νίκου Ζώγα στον Δασάρχη Μεσολογγίου


       Ο Πρόεδρος της Παλαιομάνινας Νίκος Ζώγας επανέρχεται ευχαριστώντας τον Δασάρχη Μεσολογγίου Γιώργο Φούντα για  το καθημερινό ενδιαφέρον του για την προστασία του περιβάλλοντος παρά τα πενιχρά οικονομικά μέσα και τονίζοντας ότι το Βελανιδοδάσος του Ξηρομέρου είναι κάτι παραπάνω από ασημικά που κάποιοι θέλουν να κάνουν εκποίηση, είναι η πνοή του Ξηρομέρου και όλης της Ελλάδας  καθώς και το μέλλον των παιδιών μας.
    Η ανταπάντηση του Προέδρου της Παλαιομάνινας στον Δασάρχη:......


   «Ευχαριστώ πολύ Κύριε Φούντα που διαβάσατε την καταγγελία που ανέβασα στο διαδίκτυο.
      Ξέρω πολύ καλά ότι μέσα στην δύσκολη οικονομικά συγκυρία την οποία ζούμε ότι το επάγγελμά σας γίνεται δυσκολότερο  χωρίς εξοπλισμό και τα κατάλληλα μέσα γιατί «τι να τον κάνεις τον μάστορα αν δεν έχεις τα εργαλεία!»
     Γι αυτό και εγώ ζήτησα την βοήθεια απ' όλους όσοι βρίσκονται καθημερινά στο Βελανιδοδάσος  για οτιδήποτε δουν να  απευθύνονται στο Δασαρχείο Μεσολογγίου.
        Θα ήθελα να  ευχαριστήσω  πολύ  τους Δασάρχες  που με αυτοθυσία καταβάλλουν τα μέγιστα χωρίς να έχουν τον κατάλληλο  εξοπλισμό.
         Γι αυτό Κύριε Φούντα το Βελανιδοδάσος του Ξηρομέρου είναι κάτι παραπάνω από ασημικά που κάποιοι θέλουν να κάνουν εκποίηση,
      Είναι η πνοή του Ξηρομέρου και όλης της Ελλάδας  καθώς και το μέλλον των παιδιών μας.

Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
ΖΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο