Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Πας παρέλαση με τέτοιες...γόβες;


       To «γύρο» του Διαδικτύου έκανε χθες η εικόνα μαθήτριας -και μάλιστα σημαιοφόρου - που παρέλασε ξυπόλητη μπροστά από την πολιτική ηγεσία της χώρας στο ύψος της Βουλής στην πλατεία Συντάγματος και οι ερμηνείες εδωσαν και πήραν... Ομως η αλήθεια ως συνήθως, είναι πιο πεζή...
        Η κοπέλα, μαθήτρια της Β' Λυκείου σχολείου της Αθήνας έβγαλε τα παπούτσια της στο πλάι της Βουλής, ενώ συμμετείχε στην παρέλαση, όχι όμως επειδή το θεώρησε ένα τρόπο διαμαρτυρίας για την πολιτική και οικονομική κατάσταση που βιώνει, όπως αρχικά θεωρήθηκε. Όπως λένε στελέχη του υπουργείου που ήταν παρόντες στη σκηνή, η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε να προχωρήσει με τα ψιλοτάκουνα παπούτσια της και τα έβγαλε για γα απελευθερωθεί και να μπορέσει να περπατήσει άνετα (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία).......      Η φωτογραφία της κοπέλας ωστόσο η οποία συμμετέχει στην παρέλαση ξυπόλητη κυκλοφόρησε ταχύτατα, με αποτέλεσμα να ζητηθεί και από ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα...(αν ειναι δυνατόν!!). 
      Στο Κερατσίνι αλλά και το Περιστέρι από την άλλη πλευρά, μαθητές παρέλασαν σήμερα φορώντας αντιναζιστικά αυτοκόλλητα και περιβραχιόνια. Την αντίδρασή τους στα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης μαθητές από το 6ο Ενιαίο Λύκειο Περιστερίου. 
      Στο Περιστέρι την αντίδραση τους απέναντι στα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας εξέφρασαν ροφώντας αντιναζιστικά περιβραχιόνια μαθητές του 6ου Λυκείου της περιοχής.

ΠΡΙΝ 

ΜΕΤΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο