Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Κατάφερε και έχασε ο Αστακός από τον ουραγό Αμφίλοχο με 0-2


        Ο Ηρακλής έχασε ξανά  μέσα στον Αστακό από τον Αμφίλοχο με 0-2  και μπαίνει πλέον σε περιπέτειες αφού είναι προτελευταίος στη Βαθμολογία. Ο Αμφίλοχος  έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, αφήνοντας τους παίκτες του Ηρακλή στη δεύτερη θέση από το τέλος.
       Η κακοκαιρία επισφράγισε τελικά και το αποτέλεσμα για την ομάδα του Ηρακλή Αστακού. Ο κακός Ηρακλής ηττήθηκε με σκορ 0-2 από τον επίσης κακό Αμφίλοχο ο οποίος αφού εκμεταλλεύθηκε με σωστό τρόπο τα τραγικά λάθη της άμυνας της ομάδας του Αστακού επικράτησε φέρνοντας χαμόγελα στους παίχτες των φιλοξενούμενων για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.....    Αναλυτικά, στο πρώτο ημίχρονο τόσο ο Ηρακλής, όσο και ο Αμφίλοχος ήταν υποτονικοί με μέτρια απόδοση.
      Ο Ηρακλής με σύμμαχο τον δυνατό αέρα προσπαθούσε με λάθος τρόπο να εκμεταλλευτεί τις επιθέσεις του ενώ τα λάθη στην τελική προσπάθεια δεν του επέτρεπαν να σκοράρει. Επέμενε να παίζει με μακρινές μπαλιές οι οποίες κόβονταν από τους παίχτες του Αμφιλόχου.
         Στο 30' περίπου έγινε η μεγάλη ευκαιρία του Ηρακλή σε σουτ του Μιχ. Κοντοζήση το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αμφιλόχου. Έτσι το ημίχρονο έληξε με λευκή ισοπαλία για τις δύο ομάδες.

      Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε δυναμικά και άσκησε ασφυκτικό pressing στον Αμφίλοχο για 15 περίπου λεπτά ενώ οι φιλοξενούμενοι αναγκάζονταν συνεχώς να ανακόπτουν τις επιθέσεις των γηπεδούχων.
      Στο 55' λεπτό περίπου , ο Μιχ. Κοντοζήσης έχασε πολύ καλή ευκαιρία για γκολ ενώ ακόμη μία καλή ευκαιρία χάθηκε με τον Ανδρέα Κουντούρη στο 57'. 
      Η κυριαρχία του Ηρακλή σταμάτησε από το 62' όταν σε σουτ επιθετικού του Αμφίλοχου ο τερματοφύλακας Νικ. Κουντούρης απέκρουσε θεαματικά ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αμφίλοχος άνοιξε το σκορ με γκολ του Χ. Κυρόσιμου στο 63'. Σαν να μην έφτανε αυτό, τραυματίσθηκε και ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Νικ. Κουντούρης όταν ξανά σε θεαματική του απόκρουση στο 64' χτύπησε στο χέρι.
     Έπειτα η κακή ψυχολογία βάρυνε τα πόδια των παιχτών του Αστακού, ακολούθησε ένα άνευρο παιχνίδι με εμφανή προβλήματα στο κέντρο και την άμυνα του Ηρακλή , τα λάθη σε όλες τις γραμμές ήταν πλέον εμφανή και στοίχησαν στην ομάδα ένα δεύτερο γκολ του Αμφιλόχου με τον Κ. Εθυμίου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Διαιτητής: Μποτίνης Δημήτρης

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΗΡΑΚΛΗΣ : (1) Κουντούρης Ν, (2) Κοτσίνης Σ, (3) Λιβάνης Π, (4) Γκάτσης Ι, (5) Αργύρης Α, (6) Τafani O, (7) Λιβάνης Β, (8) Κοντοζήσης Μ (9) Μπαρμπαρούσης Γ, (10) Μπαρμπαρούσης Δ, (11) Αργύρης Μ. 

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: (1) Σαπάτης Π, (2) Παύλος Κ, (3) Λιανός Κ, (4) Καζάκος Κ, (5) Ζαβιτσάνος Ν, (6) Στάμος Β, (7) Νάκας Ε, (8) Ψωμοδότης Φ, (9) Μάνθος Θ, (10) Ράπτης Η, (11) Κυρόσιμος Χ. 

ΑΛΛΑΓΕΣ :
Για τον Ηρακλή : στο 46' ο Αργύρης Μ. αντικαταστάθηκε από τον Κουντούρη Α. , στο 65' ο Κουντούρης Ν. από τον Λιβάνη Β. και στο 76' ο Κοτσίνης Σ. από τον Μητσάνη Δ.
Για τον Αμφίλοχο: στο 6' Ο Στάμος αντικαταστάθηκε από τον Καβαλλάρη, στο 62' ο Νάκας από τον Ευθυμίου και στο 89' ο Κυρόσιμος από τον Μπουμπούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο