Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ο Περιφερειάρχης ζητεί ένταση των προσπαθειών για απορρόφηση πόρων


        Επιστολή προς όλους τους δικαιούχους που εκτελούν έργα που ανήκουν στο ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας, με την οποία κρούει κώδωνα κινδύνου, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
        Με την επιστολή του αυτή ο Περιφερειάρχης αναφέρεται στην επείγουσα ανάγκη να επιτευχθεί ο καθορισμένος στόχος για τις απορροφήσεις πόρων που έχει τεθεί για το 2012.....    Ταυτόχρονα ο Απόστολος Κατσιφάρας υπογραμμίζει ότι, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, παρατηρείται απόκλιση από το στόχο που έχει τεθεί και ζητάει από όλους τους δικαιούχους των έργων να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να καλυφθεί η απόσταση ανάμεσα στους στόχους που έχουν τεθεί και στην απορροφητικότητα που έχει επιτευχθεί. 
 «Βιώνουμε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που χαρακτηρίζεται από οξεία οικονομική και κοινωνική κρίση. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες η απορρόφηση όλων των διαθέσιμων πόρων, ακόμα και του τελευταίου ευρώ, αποτελεί για όλους ύψιστη προτεραιότητα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης.
 «Για το σκοπό αυτό απευθύνομαι προς όλους τους δικαιούχους των έργων ΕΣΠΑ και τους ζητώ να κινητοποιηθούν και να εντείνουν στο έπακρο τις προσπάθειές τους για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και να επιτύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή εισροή πόρων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», κατέληξε ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο