Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Εκδήλωση του Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου για τη μετεξέλιξη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. σε ενιαίο πολιτικό σχηματισμό


          Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου σε κεντρικό  ξενοδοχείο των Αθηνών με θέμα «Η πολιτική συγκυρία και οι προτεραιότητες της Σοσιαλιστικής Αριστεράς». Η ανταπόκριση του κόσμου κάθε ηλικίας σε αυτό το κάλεσμα ήταν εντυπωσιακή.
      Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης μίλησαν εκ μέρους του Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου οι κ.κ. Αντώνης Κοτσακάς, Αλέξης Μητρόπουλος, Δημήτρης Τσουκαλάς και Παναγιώτης Κουρουμπλής......



     Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης έλαβαν χώρα οι παρεμβάσεις των παρευρισκομένων. Ιδιαίτερα σημαίνουσες ήταν οι τοποθετήσεις του κ. Κώστα Πουλάκη, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Ρένας Δούρου, Γιώργου Πάντζα, Γιώργου Βαρεμένου καθώς και του κ. Κώστα Χρυσόγονου, Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Πρόεδροι Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων.
Τέλος, συμφώνησαν όλοι στην αναγκαιότητα ένταξης στον υπό μετεξέλιξη ενιαίο πολιτικό φορέα, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν πάρα πολλές νέες εγγραφές μελών.
Ευχαριστούμε για την παρουσία και τη στήριξη το πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου για συμμετοχή και δράση.
Από το Γραφείο Τύπου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο