Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Επανιδρύθηκε ο Σύλλογος Στανιατών και εξέλεξε νέο Δ.Σ.


            Στα πολιτιστικά δρώμενα επιστρέφει μετά από χρόνια αδράνειας ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών '' Άγιος Δημήτριος''. 
    Με πολύ μεράκι πολλά νέα παιδιά και με αγάπη για το χωριό τους Στάνου (Δήμου Αμφιλοχίας) κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα επανιδρύοντας και πάλι τον Σύλλογο του χωριού τους. 
    Στις 21 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και εξελέγει  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελούμενο από νέους ανθρώπους, με όρεξη και μεράκι, ευελπιστώντας να δημιουργηθεί και πάλι ένας σύλλογος ο οποίος θα συμβάλει στην πρόοδο, την πνευματική ανάταση και την εν γένει πολιτιστική ανάπτυξη των κατοίκων της Στάνου.....    Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου των Εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών '' Άγιος Δημήτριος'' απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Τσουγκρή Ελένη
Αντιπρόεδρος: Καραδήμας Σπύρος
Γενικος Γραμματέας: Σίμος Νικόλαος
Ταμίας: Φλώρος Δημήτριος
Οργανωτικός Γραμματέας: Φλώρος Φώτιος
Ειδικός Γραμματέας: Μπεκατώρου Βασιλική
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Ψωφάκη Γεωργία

    Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους συγχωριανούς τους,  να αγκαλιάσουν αυτή τη προσπάθεια που τον μόνο στόχο που έχει είναι η πρόοδος και η ευημερία του συλλόγου και κατά συνέπεια του χωριού τους.


1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο