Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Χρυσή Αυγή Μεσολογγίου: Απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις της κας Ρεπούση


         Πιστή στην προκλητική και προδοτική της συμπεριφορά απέναντι στην Ιστορία του Λαού μας, η ιστορικός της αριστεράς και βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ, κα Ρεπούση
       Μετά τον "συνωστισμό" της Σμύρνης και τα όσα άλλα ανθελληνικά γράφηκαν στο βιβλίο της ιστορίας της Στ΄ δημοτικού, τώρα επανέρχεται με προτάσεις κατάργησης εκδηλώσεων που έχουν εθνικό χαρακτήρα, γιατί λέει «αναπαράγουν την εθνικιστική έξαρση». 
    Όπως την Έξοδο του Μεσολογγίου, Έξοδο που θαύμασε όλη η οικουμένη και συγκίνησε πλήθος Ευρωπαίων που έτρεξαν στο πλευρό μας για την απελευθέρωσή μας από τον τουρκικό ζυγό.....      Τις εκδηλώσεις για την Αρμάτα στις Σπέτσες, που ο ηρωισμός του πυρπολητή Μπαρμπάτση, άλλαξε το ρου της ιστορίας. 
      Την αναπαράσταση στο Κούγκι, που δίδαξε τι πάει να πει "Ελευθέρια ή Θάνατος". Τις εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας, που μας θυμίζει πως η Πίστη είναι πιο ισχυρή από τη φωτιά
     Όπως επίσης και την αναπαράσταση της εισόδου του Ελληνικού Στρατού στη Θεσσαλονίκη, προφανώς διότι είναι το ορόσημο του διπλασιασμού της τότε Ελλάδος.

      Κυρία Ρεπούση γνωρίζουμε τον αποτροπιασμό σας για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, το μίσος για τους Ήρωες της φυλής μας και την απέχθεια για την Πίστη μας. Οι  νεοταξικές σας αντιλήψεις δεν θα περάσουν όσο υπάρχει έστω κι ένας Έλληνας ζωντανός.

Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Μεσολογγίου

1 σχόλιο:

  1. Εσείς όταν αποφασίσετε με ποιόν είστε, με το Θεό ή με το διάολο, να μας το πείτε κι εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο