Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ο Ηρακλής Αστακού πήρε το ρόπαλο και νίκησε 1-0 την Ναύπακτο


             Αυτή τη φορά ο Ηρακλής Αστακού είχε ρόπαλο και νίκησε τον έναν εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος, τον Ναυπακτιακό Αστέρα.
        Ο Ηρακλής με την έναρξη του παιχνιδιού έδειξε τις προθέσεις του για την πολυπόθητη νίκη μέσα στην έδρα του και μόλις στο 2' λεπτό του αγώνα προηγήθηκε του Αστέρα Ναυπάκτου με γκολ του αεικίνητου Μιχάλη Κοντοζήση, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος του τερματοφύλακα του Αστέρα κι έστειλε την μπάλα στο πλεχτό του Αστέρα. 
    Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας Ανδρεόπουλος προσπάθησε να ντριπλάρει τον επιθετικό του Ηρακλή ώστε να διώξει την μπάλα εκτός περιοχής του αλλά ο Μ. Κοντοζήσης με έξυπνη κίνηση του έκλεψε την μπάλα και σκόραρε για τον Ηρακλή.....



     Από κει και μετά ο Ναυπακτιακός Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης. Όμως η καλή αμυντική θωράκιση του Ηρακλή απέτρεπε κάθε προσπάθεια των επιθετικών παιχτών του Αστέρα για γκολ.
      Τα αίματα άναψαν για τον Ηρακλή όταν στο 36' σε μια αμφισβητούμενη φάση για τους παίχτες του Ηρακλή ο διαιτητής ΑΘ. Πατρόπουλος έδωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων.
       Συγκεκριμένα σε προβολή του αμυντικού του Ηρακλή Σωτ. Κοτσίνη έναντι του επιθετικού αντιπάλου του, ο διαιτητής σφύριξε την εσχάτη των ποινών κάνοντας τους παίχτες και τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο να διαμαρτύρεται εναντίον του.
       Εκτέλεσε το πέναλτι ο Γλωσσόπουλος αλλά ο εκπληκτικός Νίκος Κουντούρης έπεσε στην σωστή γωνία και μπλόκαρε την μπάλα εν μέσω πανηγυρισμών από τους φιλάθλους και την ομάδα του Ηρακλή.

        Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά προσπαθώντας να σπάσει την πίεση του Αστέρα ο οποίος κυνηγούσε με κάθε τρόπο το γκολ της ισοφάρισης.
     Η καλή άμυνα του Ηρακλή εξακολούθησε να διατηρεί ακέραιη την εστία του Νίκου Κουντούρη ενώ οι επιθετικοί του Ηρακλή με γρήγορες κι επικίνδυνες αντεπιθέσεις δημιουργούσαν προβλήματα στην μικρή περιοχή του Αστέρα.
        Είναι αξιοσημείωτο ότι μέσα σε ένα δεκάλεπτο από το 55' μέχρι και το 65' ο Ηρακλής δημιούργησε τουλάχιστο πέντε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με τους Γ. Μπαρμπαρούση , Μ. Κοντοζήση και Δ. Χάνδρα.
        Τελικά ο πρωτοπόρος Αστέρας δε κατάφερε να επιβληθεί στο σκορ παρόλο που πίεσε τον Ηρακλή στα τελευταία λεπτά του αγώνα κι έτσι ο ροπαλοφόρος έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα δημιουργώντας έξαλλους πανηγυρισμούς στους παίχτες και τους φιλάθλους.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΗΡΑΚΛΗΣ: (1) Κουντούρης Ν., (2) Κοτσίνης Σ., (3) Λιβάνης Π., (4) Γκάτσης Ι., (5) Αργύρης Α., (6) Τafani O., (7) Λιβάνης Β., (8) Κοντοζήσης Μ., (9) Μπαρμπαρούσης Γ., (10) Μπαρμπαρούσης Δ., (11) Αργύρης Μ. 

ΑΣΤΕΡΑΣ: (1) Ανδρεόπουλος , (2) Καζάνας , (3) Μπρανής , (4) Μπίμπας , (5) Μητσόπουλος , (6) Θανάσιος , (7) Δημόπουλος , (8) Θεοχάρης , (9) Καλαβρουζιώτης , (10) Γλωσσόπουλος , (11) Βρούσας. 

ΑΛΛΑΓΕΣ :
Για τον Ηρακλή: στο 51' ο Αργύρης Μ. αντικαταστάθηκε από τον Μαλιγιάννη Α., στο 65' ο Μπαρμπαρούσης Γ. από τον Χάνδρα Δ. και στο 88' ο Κοτσίνης Σ. από τον Ζαρκαδούλα Δ.
Για τον Αστέρα: στο 40' Ο Μπρανής αντικαταστάθηκε από τον Σανιδά , στο 63' ο Γλωσσόπουλος από τον Αδραχτά και στο 77' ο Μπίμπας από τον Ζαχαρόπουλο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο