Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Γιάννης Βισβίκης: Φτάνει, πια, η κοροϊδία κύριε Μωραΐτη….


           Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ο Γιάννης Βισβίκης,  Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου, για θέματα πολιτικής επικαιρότητας, μεταξύ άλλων και όταν ερωτήθηκε για την δήλωση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κ. Θάνου Μωραΐτη ότι δεν θα ψηφίσει τις αποκρατικοποιήσεις, δήλωσε τα εξής:

    "Αποτελεί πρόκληση η δήλωση του κυρίου Μωραΐτη ότι δεν θα ψηφίσει τις αποκρατικοποιήσεις... Μας είπε ότι δεν θα τις ψηφίσει όλες μαζί, αλλά μία μία.. Φτάνει, πια, η κοροϊδία... Ενώ με όλα τα άλλα μέτρα που οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση συμφωνεί.....       Προφανώς ο κύριος Μωραϊτης πολιτεύεται με το βλέμμα στραμμένο στην πολιτική του επιβίωση, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς πως έφθασε μέσα σε πέντε μήνες από κει που έλεγε να αξιοποιηθεί η περιουσία του δημοσίου, σήμερα να λέει το αντίθετο. Πως από κει που ήταν πρωτεργάτης και ένθερμος υποστηρικτής των μνημονίων και υπουργός των κυβερνήσεων που "καθυστερούσαν", τώρα που είναι απ´εξω να "αντιστέκεται".
        Αλλά, ο κύριος Μωραΐτης  όπως και όλοι οι χορτάτοι και πάντα με σίγουρο μισθό βουλευτές , δεν έχουν ζήσει λίγους μήνες από την αληθινή ζωή. Λίγους μήνες μακριά από το "επάγγελμα ΠΑΣΟΚ", για να δουν πως γίνεσαι πέντε κομμάτια για να βγάλεις το ψωμί σου, να δουν τι θα πει ιδιωτικός τομέας , πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, τι θα πει προσωπική αξιολόγηση από τους πελάτες ή το αφεντικό σου, τι θα πει "δεν έχω να πληρώσω ", τι θα πει πιάτσα και τι αγώνας για το μεροκάματο ."....

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ; ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο