Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ο Ηρακλής Αστακού έπαιξε καλά, αλλά έχασε στη Σταμνά με 2-1

Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ για τον Αστακό Γιώργος Μπαρμπαρούσης 

           Ο Ηρακλής Αστακού για μια ακόμη αγωνιστική ηττήθηκε, αυτή τη φορά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αετό Σταμνάς στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου και υπό τη σκιά της απουσίας του Γιώργου Κοτρότσου από τραυματισμό.
      Σε γενικές γραμμές αγωνίσθηκε καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου στον Αστακό με τον Ατρόμητο Αντιρρίου αλλά αυτό δεν αρκούσε....



       Είχε ικανοποιητική κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά ο Αετός υπήρξε πιο ουσιαστικός στις φάσεις, πιο αποφασισμένος και τελικά κέρδισε τον αγώνα με 2-1. Αν περιόριζε τα λάθη του στην άμυνα ο Ηρακλής θα μπορούσε το ματς να λήξει τουλάχιστο ισόπαλο.
      Το σκορ του αγώνα άνοιξε στο 34' για την ομάδα του Αετού μετά από λάθος στην άμυνα του Ηρακλή ενώ στη συνέχεια μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι παίκτες μας πίεζαν για το γκολ.
       Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοσή του, δημιούργησε ευκαιρίες, ισορρόπησε το παιχνίδι και ανταμοίφθηκε στο 69' με όμορφο γκολ του Γιώργου Μπαρμπαρούση κάνοντας το 1-1.
       Οι παίκτες του Αετού όμως δεν είπαν την τελευταία τους κουβέντα , πίεσαν περισσότερο και ύστερα από μια ολιγωρία της άμυνας του Ηρακλή , λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, στο 84' διαμόρφωσαν το σκορ σε 2-1 που ήταν και το τελικό.
   Η διαιτησία του Διώτη ήταν σε γενικές γραμμές καλή. Έδειξε κίτρινη κάρτα στο 81' στον παίκτη του Αετού Σ. Βασιλογιάννη για τράβηγμα φανέλας αντιπάλου ενώ στο 89' στον ίδιο παίκτη έδειξε 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι σε αντίπαλο και τον απέβαλε.

    Ο επόμενος αγώνας θα είναι το ερχόμενο Σάββατο 16:30' στο γήπεδο του Αστακού με αντίπαλο την ομάδα ΠΑΟ ΔΟΞΑ Καινούριου.

2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο