Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Καβάλα - Παναιτωλικός 0-0. Βελτιωμένος ο Παναιτωλικός έχασε πολλές ευκαιρίες


         Ο Παναιτωλικός ήταν ελαφρώς καλύτερος από την Καβάλα και στα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης, αλλά βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Αποστολίδη, ο οποίος σταμάτησε όλες τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων του. Η μοναδική αξιοσημείωτη φάση του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 24ο λεπτό, με τον γκολκίπερ των "αργοναυτών" να μπλοκάρει την κεφαλιά του Κουτσοσπύρου από τη μικρή περιοχή.....



  Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 64' με τον Ντος Σάντος, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Τακίδη, αλλά το πλασέ του ήταν τελείως άστοχο, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Καραγεωργίου έχασαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο (σουτ Μύγα στο 74', σέντρα-σουτ του Φαβάλι στο 81', φάουλ του Φαβάλι στο 91', φάουλ του Μπογκντάνοβιτς στο 93').
Καβάλα (Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Μαραγκός, Ντιέ, Ενσαλίβα, Χλώρος (88' Μπρατσιάνι), Ντος Σάντος (70' Ποσίνκοβιτς), Μοκάκε, Αναστασόπουλος (62' Πλιάγκας).
Παναιτωλικός (Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Ιωάννου, Ακουάρο, Γκόλιας, Φαβάλι, Μητρόπουλος, Καμαρά (59' Μύγας), Κουτσοσπύρος (90' Μπογκντάνοβιτς), Κούσας, Γιάνεφ (59' Πασάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο