Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Έκοψαν τον νερό στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας..

     Καταγγελία για διακοπή του νερού στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας κάνει αναγνώστρια. Στην καταγγελία της αναφέρει: "Συγγενικό μου πρόσωπο φιλοξενείται στο  ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας,  για φυσική αποκατάσταση λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει.  Ως συνοδός του σήμερα άκουσα κάποια πράγματα που μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο... Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης έκοψε το νερό στο ΚΑΦΚΑ....!!!  


      Το νερό κόπηκε από την Δημοτική Επιχείρηση γιατί το ΚΑΦΚΑ χρωστούσε 30.000 ευρώ από χρήση νερού, το οποίο όμως,  όπως αποδείχθηκε,  προέρχονταν από το χαλασμένο ρολόι. 
     Στις συζητήσεις που γίνονταν στους διαδρόμους άκουσα ότι ήρθαν κάποιοι πολύ μεγάλοι λογαριασμοί. Η Διοίκηση λέγαν διερεύνησε το θέμα και διαπίστωσε πάντα με τις οδηγίες της Επιχείρησης της Ύδρευσης ότι έφταιγε το ρολόι.
      Μόλις άλλαξαν το ρολόι, οι λογαριασμοί από χιλιάδες ευρώ που έρχονταν έφτασαν στα 100 ευρώ το τετράμηνο.
        Η Διοίκηση όπως έλεγαν σήμερα στους διαδρόμους λειτούργησε έτσι ώστε να διαφυλάξει τα συμφέροντα του ΚΑΦΚΑ και των ανθρώπων που το χρειάζονται. 
     Λέγαν ότι εάν πλήρωναν το νερό που ποτέ δεν κατανάλωσαν, δυστυχώς δεν θα μπορούσαν έπειτα να προσφέρουν υπηρεσίες στους ανθρώπους που τις χρειάζονται. Δυστυχώς η Δημοτική Επιχείρηση δεν αναγνώρισε ποτέ το λάθος παρά το ότι ήταν ολοφάνερο.
    Το αποτέλεσμα σήμερα έκοψαν τον νερό στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας.
       Ντροπή και Αίσχος. Δεν σέβονται τους δικούς μας ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ανησυχούμε γιατί χωρίς νερό πως θα πάμε τον δικό μας άνθρωπο την Δευτέρα. Να ξεκινήσουμε να κάνουμε ταξίδι ή θα πάμε τζάμπα;
       Παρακαλούμε να επέμβει και να διερευνήσει το θέμα ο Εισαγγελέας, ο Υπουργός Υγείας, ο Υπουργός Εσωτερικών, ή όποιος μπορεί να κάνει κάτι. Είναι απαράδεκτο να παίζουν με τις ζωές των δικών μας ανθρώπων!!!
     Παρακαλώ να το δημοσιεύσετε μήπως και ευαισθητοποιηθεί κανείς. Κύριε Εισαγγελέα, Κύριε Υπουργέ Υγείας, Κύριε Υπουργέ Εσωτερικών ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ: ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!! Ντροπή και Αίσχος".
ΠΗΓΗ:THEBEST
Αρχική Πηγή:  http://www.aerasfm.gr/

Δήλωση του Γιάννη Πρεβεζιάνου για την διακοπή νερού στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας


ΠΩΣ... ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ


      Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια, αν και την πληροφορία την διασταύρωσα. 
   Σήμερα στα τέλη του Σεπτέμβρη, ακριβώς πριν την πρωτομηνιά του Οκτώβρη, η ΔΕΥΑ, τουτέστιν ο Δήμος Αμφιλοχίας, διέκοψε την παροχή ύδρευσης στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας, γιατί, λέει, δεν έχουν εξοφληθεί παλιοί λογαριασμοί. 
     Βεβαιότατα κάθε ΔΕΥΑ και κάθε Δήμος, πρέπει με κάθε τρόπο να εισπράτει το ανταποδοτικό τέλος της ύδρευσης.
   Όμως το νερό θεωρείται κοινωνική παροχή και η υδροδότηση του ΚΑΦΚΑ εξυπηρετεί πρωτίστως κοινωνικές ανάγκες, δεδομένου ότι παρέχονται υπηρεσίες σε ανήμπορους και ασθενείς, για τους οποίους πρωτίστως ο Δήμος θα πρέπει να λαμβάνει μέριμνα. 
   ΄Αραγε υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στη ΔΕΥΑ και τη διοίκηση του ΚΑΦΚΑ για εξεύρεση λύσης; 
      Φρονώ πως καμιά Διοίκηση δεν θα άφηνε χωρίς ενέργειες την επίλυση ενός τέτοιου ζητήματος. 
      Ομως για το Δήμο οι εκλογές πέρασαν και τώρα θέλει να επιδείξει πυγμή στους ανήμπορους και αδύνατους, αδιαφορώντας για μιά ολόκληρη πόλη που διψά, αδιαφορώντας για δημότες που πέρασαν το καλοκαίρι χωρίς να μπορούν να πλυθούν και να ξεδιψάσουν, αδιαφορώντας για τους πολίτες που εκλιπαρούσαν με κάθε τρόπο όλο το προηγούμενο διάστημα για μια "βαρέλα" νερό. 
      Κάπως αργά σκέφτηκαν οι ιθύνοντες να λάβουν μέτρα και ξεκίνησαν με το χειρότερο τρόπο, έτσι ίσως για να γίνει "ντόρος". 
      Η ΔΕΥΑ και ο Δήμος οφείλουν στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο για τα τεκταινόμενα με την ύδρευση στο Δήμο, και να πάψουν να παραπληροφορούν τους δημότες. 
     Αναμένουμε όμως πάνω απ'όλα να αποκατασταθεί με κάθε τρόπο η παροχή ύδρευσης προς το ΚΑΦΚΑ προκειμένου να συνεχίσει τη λειτουργία του ,και αν μη τι άλλο να μην έχει και αυτό το πρόβλημα. 

ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 
Δημοτικός Σύμβουλος 
Επικεφαλής μείζωνος Αντιπολίτευσης 
Δήμου Αμφιλοχίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο