Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο (42) της εφημερίδας «Εν Μπαμπίνη»

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο (42) της εφημερίδας «Εν Μπαμπίνη» που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης»....
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ...


   Στο νέο τεύχος, μπορείτε να διαβάσετε το κύριο άρθρο με θέμα τις πυρκαγιές στη Μπαμπίνη και με τίτλο: «Στο ίδιο έργο θεατές…», καθώς επίσης το Πολιτιστικό καλοκαίρι 2011.
       Επίσης θα δείτε την παλαιότερη ίσως φωτογραφία της πλατείας και παιδιών στου σχολείου, που για πρώτη φορά ποζάρουν με φόντο την πλατεία της Ευφροσύνης  Βλ. Χρυσικού και να διαβάσετε: Επίτιμος Δημότης Ξηρομέρου ο κ. Γ. Μπαμπινιώτης και ο οποίος δήλωσε: «Όταν με ρωτούν από πού  είμαι, λέω από το Μπαμπίνη, από το Ξηρόμερο», τις προτάσεις του Άρη Μπιτσώρησυνταγές, πολιτιστικά, τις στήλες «Διαδρομές» και «Ιχνηλάτης» τις οποίες επιμελείται ο Απόστολος Κομπλίτσης, κ.α.
   Όσοι θέλουν να γραφούν συνδρομητές μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου: Κυριαζή Νίκο, Ηλείας 55, 173 41 Αγ. Δημήτριος, e-mail:faltses1@yahoo.gr, τηλ: 6973325208 ή με τον Διευθυντή έκδοσης: Γιώργο Σ. Μπαρμπαρούση, Καραϊσκάκη 19, 157 72 Ζωγράφου, τηλ: 6978698223.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο