Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός των Σκουρτιανιτών Αθήνας


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011, με μεγάλη επιτυχία η Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα, μοναδική στα χρονικά σε προσέλευση κόσμου για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουρτούς (Δήμος Ξηρομέρου)...
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS


Το νέα παιδιά κατάφεραν και κινητοποίησαν όλους τους πατριώτες και γέμισαν ασφυκτικά την Αίθουσα του κέντρου "Μεγαρίτης" στο Παγκράτι. 
Ο πρόεδρος του Συλλόγου του Σπύρος Φυσελιάς στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του χωριού Στάμος Τζογάνης απηύθυνε κάλεσμα να ενεργοποιηθούν όλοι για την απογραφή 2011, ώστε όλοι οι χωριανοί να απογραφούν στη Σκουρτού.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα του κέντρου, όπου όλοι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και γλέντησαν με την ψυχή τους.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι: Κοντός Παναγιώτης Καθηγητής Πανεπιστημίου, Μπερερής Πέτρος εκπαιδευτικός σχολικός σύμβουλος, από την Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου τέχνης: ο Πρόεδρος Τσελεπής Μπάμπης, ο Γραμματέας Γαζέτας Χρήστος, η υπεύθυνη Δημοσ. Σχέσεων Πίτα Μαρία, από τον Σύλλογο Βελανιδιάς: ο Γραμματέας Ζορμπάς Γεράσιμος και ο Αντιπρόεδρος Ζώγας Πέτρος, από την Ομοσπονδία Ξηρομεριτών ο Βασίλης Μπουρνάζος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπέλου Τσέλιος Γιώργος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετού Ντέμος Χρήστος, κ.α.




                                                



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο