Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Συνελήφθη ο 43χρόνος που επιτέθηκε σε Αστυνομικό στη Βόνιτσα

Ο δράστης μαινόμενος για μη έγκαιρη απομάκρυνση πεσμένης κολώνας του Ο.Τ.Ε. πλησίον της οικίας του, στράφηκε εναντίον του αστυνομικού μέσα στο Α.Τ. Βόνιτσας, βρίζοντας, απειλώντας και προτάσσοντας πυροβόλο όπλο τύπου πιστολίου.
Προσθήκη λεζάντας
Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγήθηκε σήμερα ο 43χρονος, που επιτέθηκε χθες στον Αξιωματικό υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας. Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του 43χρονου στη Βόνιτσα, για απειλή – εξύβριση – διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράνομη οπλοφορία…

Συγκεκριμένα, συνελήφθη, χθες (21-02-2011) και ώρα 20.30΄ στην Βόνιτσα από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας 43χρονος Έλληνας, διότι απογευματινές ώρες της ιδίας μετέβη στο Αστυνομικό κατάστημα και απρόκλητα εξύβρισε – απείλησε τον Αξιωματικό Υπηρεσίας προτάσσοντας πυροβόλο όπλο τύπου πιστολίου, διαμαρτυρόμενος για την μη διευθέτηση προβλήματός του και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
 Σε προγενέστερο χρόνο παραπονέθηκε τηλεφωνικά για μη έγκαιρη απομάκρυνση πεσμένης κολώνας του Ο.Τ.Ε. πλησίον της οικίας του.

Σε νομότυπο κατ΄οίκον έρευνα ανευρέθει και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα την οποία αυτός κατείχε παράνομα. Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε σήμερα (22-02-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Λευκάδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο