Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΖΕΦΗ ΔΗΜΑΔΑΜΑ*: Καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ σε πανελλήνιο επίπεδο, ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά του Κινήματος στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Οι Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009 χαρακτηρίστηκαν από την καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ και την καθολική πτώση του κυβερνώντος κόμματος. Ειδικότερα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας το ΠΑΣΟΚ σημείωσε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά τόσο συγκριτικά με τον πανελλήνιο μέσο όρο του, όσο και σε σχέση με τη διαφορά του από τη ΝΔ.
Η σημαντική αυτή επιτυχία οφείλεται στην καθαρή στρατηγική του Προέδρου Γεωργίου Παπανδρέου για τη διακυβέρνηση της χώρας και την Ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία ενεργοποίησε τους αιτωλοακαρνάνες πολίτες αλλά και στη συστηματική και μεθοδική εργασία και συνεργασία των τοπικών στελεχών, από όποια θέση και αν έδρασαν.
Η μεγάλη ανταπόκριση και στήριξη του ΠΑΣΟΚ από τους πολίτες του νομού Αιτωλοακαρνανίας δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη σε όλους μας για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που δημιούργησε η πενταετής κυβερνητική πολιτική στο νομό, η οποία υποβάθμισε δραστικά το ανθρώπινο δυναμικό και τις τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες.
(*Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο