Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Υπεγράφη η ένταξη της χρηματοδότησης του νέου κτιριακού συγκροτήματος του Κέντρου Υγείας Κατούνας, συνολικού προϋπολογισμού 1.230.000 €.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάριος Σαλμάς για την ένταξη της ανέγερσης του νέου κτιριακού συγκροτήματος του Κέντρου Υγείας Κατούνας στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αφού έτσι πραγματοποιείται ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους που έθεσε με την ανάληψη των κυβερνητικών καθηκόντων του.
Αξίζει εδώ να επισημανθεί ότι μετά την υπογραφή του Οργανισμού του Κέντρου Υγείας Κατούνας στις 16 Μαρτίου 2009, που προβλέπει εικοσιοκτώ (28) οργανικές θέσεις, οι προσπάθειες του κ. Σαλμά είχαν επικεντρωθεί στο να ενταχτεί η ανέγερση του κτιρίου στις Δημόσιες Επενδύσεις, γεγονός πού έγινε στις 16 Ιουνίου 2009, οπότε και το έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με κωδικό έργου 2009ΣΕ09100002 και συνολικό προϋπολογισμό 1.230.000 ευρώ.
Το γεγονός αυτό σημαίνει άμεση δημοπράτηση του νέου κτιριακού συγκροτήματος του Κέντρου Υγείας Κατούνας, η κατασκευή του οποίου θα αρχίσει τους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο