Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο (13ο) της εφημερίδας «Αγραμπελιώτικα νέα»

Κυκλοφόρησε το 13ο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Αγραμπελιώτικα νέα», με πλούσια ύλη για τα προβλήματα στο χωριό τους, τις θέσεις και τη δράση του Συλλόγου. Στο 8 σέλιδο φύλλο, που διανέμεται σε συνδρομητές, οι αναγνώστες θα διαβάσουν αφιέρωμα για την εφημερίδα «Αποκάλυψη», για το Πάσχα στο χωριό, για τα παλιά καφενεία του χωριού, το μάθημα ζωής της Μαρίας Μπαμπάνη, τα νέα πειράγματα στα σχόλια καθώς και οι δραστηριότητες του Αγραμπελιώτικου Συλλόγου αλλά και του υπόλοιπων συλλόγων της περιοχής μας.
Ανάμεσα στα θέματα που διαβάσαμε είναι εκείνο που αναφέρεται στον αποκλεισμό του χωριού τους από τη Συγκοινωνία. Και δεν μπορούμε να μη σταθούμε στο παράπονό τους που πρέπει να το ακούσει ο δήμος Αστακού και η νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας: «Όλοι οι κάτοικοι του Αγραμπέλου που ταλαιπωρούνται καθημερινά αποκλεισμένοι χωρίς συγκοινωνία του ΚΤΕΛ ρωτάνε: Μέχρι πότε θα είμαστε αποκομμένοι από την υπόλοιπη Αιτωλοακαρνανία;» και καταλήγουν: «Ο Σύλλογος Αγραμπελιωτών καλεί κάθε αρμόδιο να αναλάβει τις ευθύνες του για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, ζητώντας για άλλη μια φορά, άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος και τη σύντομη δρομολόγηση λεωφορείου του ΚΤΕΛ από το Αγράμπελο προς την έδρα του Δήμου, τον Αστακό».
Όσοι επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές και να παίρνουν την εφημερίδα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Γιώργο Τσέλιο, τηλ: 210-9568322, 6973/661013.
Επίσης πολλά κείμενα μπορείτε να τα διαβάσετε και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: http://agrampelonews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο