Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Ολοσέλιδη παρουσίαση του Σπύρου Ελευθερίου, (Πρόεδρος Ν.Ε. ΛΑΟΣ Αιτωλοακαρνανίας-Υποψήφιος Ευρωβουλευτής), φιλοξενεί το περιοδικό «EΠΙΚΑΙΡΑ».

Συνέντευξη παρουσίαση του Αγροτοσυνδικαλιστή Σπύρου Ελευθερίου, φιλοξενεί το περιοδικό «EΠΙΚΑΙΡΑ» Αιτωλοακαρνανίας που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ο Λαϊκός Ορθοδόξος Συναγερμός του οποίου ο Eλευθερίου Σπύρος είναι Πρόεδρος Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής, πέτυχε υπερδιπλασιασμό του ποσοστού των ψήφων, τόσο σε τοπικό, όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο. Η παρουσίαση του πορτρέτου του Σπύρου Ελευθερίου έχει ως εξής: Ο Σπύρος Ελευθερίου, γεννήθηκε το 1965 στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας, είναι αγρότης και κτηνοτρόφος, πρόεδρος Νομαρχιακής επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Αιτωλοακαρνανίας και πρόεδρος του αγροτικού κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ξηρομέρου. Κατά το παρελθόν διετέλεσε Αντιπρόεδρος και διοικητικός σύμβουλος Αγροτικών Συνεταιρισμών. Είναι έγγαμος και έχει τέσσερα παιδιά. Ανήκε στη Ν.Δ. μέχρι που διαπίστωσε όπως ο ίδιος λέει ότι το κόμμα του αδιαφόρησε για τα πραγματικά ζητήματα των αγροτών. «Αμέσως μετά την αλλαγή της κοινής αγροτικής πολιτικής (ΚΑΠ) κανένας από τους πολιτικούς δεν προετοίμασε τους αγρότες για τις αλλαγές με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα κάποιοι να εξακολουθούν να είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Οι μέρες που τα χρήματα έρεαν άφθονα για τους παραγωγούς, δίνοντας συχνά την ψευδαίσθηση της ανάπτυξης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και οι αγρότες καλούνται να ξεπεράσουν συσσωρευμένα προβλήματα και στρεβλώσεις, αλλάζοντας κατεύθυνση καλλιέργειας, διαδικασίες παραγωγής και ρυθμούς.
Διέθεσα τη ζωή μου στους αγώνες των αγροτών και των κτηνοτροφών. Κύρια προσπάθεια μου είναι να θυμίζω και να καταγγέλλω την απόγνωση των αγροτών της Αιτωλοακαρνανίας ειδικά μετά το τέλος της καλλιέργειας του καπνού και να ζητώ να εκσυγχρονιστεί η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο