Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Διονύση Σπ. Μπερερή «Η Εκπαίδευση στο Δήμο Οινιαδών Αιτωλοακαρνανίας (1892-2009)»


Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Διονύση Σπ. Μπερερή «Η Εκπαίδευση στο Δήμο Οινιαδών Αιτωλοακαρνανίας (1892-2009)» που συνδιοργάνωσαν η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και ο Δήμος Οινιαδών.
Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα Λόγου και τέχνης στη "Στοά του Βιβλίου" στην Αθήνα (Πεσματζόγλου 5 & Σταδίου) και χαρακτηρίστηκε από την ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση στην οποία παρευρέθηκαν άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης καθώς και γνωστές προσωπικότητες τόσο της Αθήνας όσο και της Αιτωλοακαρνανίας.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Οινιαδών Αντώνιος Αλετράς και στη συνέχεια σε ένα μεγάλο ακροατήριο μίλησαν για το βιβλίο οι:
Γιώργος Σπανός, καθηγητής Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθανάσιος Τριλιανός, καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συγγραφέας Διονύσης Σπ. Μπερερής με τον οποίο οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να προμηθευτούν υπογεγραμμένα αντίτυπα του βιβλίου.
Την εκδήλωση συντόνισε ο Παναγιώτης Κοντός, Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας (ΑΙ.ΠΟ.Ε).
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο π. Βουλευτής Παναγιώτης Δελημήτσος, η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεοφανοπούλου-Κοντού Δήμητρα, οι Συγγραφείς Λαζαρόπουλος Πάνος, Κουβέλης Μπάμπης, Τσελεπής Μπάμπης, Πριόβολος Εθύμιος, Καρύτσας Γιάννης, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, Άρης Μπιτσώρης, ο αντιστράτηγος ε.α. Νίκος Κολόμβας, ο δάσκαλος Πέτρος Μπερερής από το παιδαγωγικό ινστιτούτο, ο π. διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Δρακόπουλος Ηλίας από την Ομοσπονδία Ξηρομεριτών: ο Πρόεδρος Στεργίου Δημήτρης και ο Ταμίας Μηλιώνης Άγγελος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλεξανδρής Δημήτρης, από τον Σύλλογο Αγραμπέλου και τη Βελανιδιά: ο Πρόεδρος Τσέλιος Γιώργος και η Γραμματέας Νούσια Αλεξία, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κανδηλιωτών Μουρκούσης Βασίλειος, ο π. Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ γιατρός Χρήστος Κλαδευτήρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετού Χρήστος Ντέμος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Μπαμπίνης Σπύρος Μπενέκος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πενταλόφου Μιχάλης Τζορβαντζής, κ.α. (photo art angelos)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο